Pirát Trpišovský: Zase vyváděl a dostal facku! Bude se soudit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Pirát Trpišovský: Zase vyváděl a dostal facku! Bude se soudit!

Aleš Trpišovský
Aleš Trpišovský (Reprofoto TV Prima)

Potvrzeno! Podnikatel Aleš Trpišovský (43), známý jako pirát 2222 z dálnice D1, byl skutečně účastníkem incidentu, který se na 11. kilometru stejné dálnice odehrál 11. května a skončil políčkem v jeho tváři. Trpišovskému jej vyťal rozzuřený řidič (37) BMW, kterému se nelíbily manévry jeho Aston Martinu v rychlém pruhu.

Veškeré pochyby rozptýlil pirát sám. „Podali jsme trestní oznámení na řidiče BMW, a to především za to, že mého klienta donutil zastavit a stát v levém pruhu. Mohla do něj narazit další auta,“ řekl včera Aha! advokát Trpišovského Michal Pacovský.

Bližší podrobnosti ale odmítl sdělit s tím, že nechce ovlivňovat probíhající vyšetřování.Proč ale Trpišovský na dálnici vůbec vystupoval? Proč BMW obyčejně neobjel a nepokračoval v cestě?

„To kvůli provozu nešlo. On sám ale z vozu nevystoupil, ten člověk ho doslova vytáhl! Aleš dostal pár facek a nijak se nebránil, nestál o větší konflikt,“ popsal Aha! situaci člověk blízký rodině fantoma českých silnic.

Trpišovského totiž už policie stíhá kvůli pokusu o úmyslné ublížení na zdraví, jehož se měl dopustit na D1 loni v prosinci, kdy »trestal« pomalu jedoucího řidiče tak, že způsobil jejich srážku! Od té doby se mu lepí potíže na paty.

„Zničili jste mi život. Od té doby, co jste mě medializovali, jsem napadaný každý den,“ řekl Trpišovský České televizi. Například mu zkrachovala firma, podle našich informací  mu totiž banka, jakmile vešly ve známost jeho silniční eskapády, odmítla prodloužit úvěr...

Autor:  vet

Přečtěte si
fizi
17. 6. 2011 • 12:36

kdyby se choval slušně,nebyl by medializovaný a zfackovaný.Jen víc takových odvážných řidičů,kteří jsou ochotni a schopni piráta silnic trošku umravnit.Škoda každé rány,která padne vedle.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.