Michal David bavil děti. Nevadil ani obrovský liják! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Michal David bavil děti. Nevadil ani obrovský liják!

Dětský den před OC Park v Hostivaři navšítivily stovky dětí. Zábavu jim zpříjemnil i Michal David se svou skupinou Kroky.
Dětský den před OC Park v Hostivaři navšítivily stovky dětí. Zábavu jim zpříjemnil i Michal David se svou skupinou Kroky. (OC Hostivař)

Populární zpěvák Michal David si u malých dětí zase jednou udělal velké plus. Jeho skupina Kroky totiž zatraktivnila dětský den před OC Park v pražské Hostivaři. Na akci dorazily stovky dětí, pro které byl připraven pestrý program: fotbalový turnaj, soutěže o krásné dárky, zábavné nafukovací atrakce, malování na obličej, ukázky představení práce záchranářů… A nevadil jim ani déšť.

Právě, když skupina začínala hrát písničku: Každý mi tě lásko závidí, strhl se obrovský liják. Kdo čekal, že akce bude muset být přerušena, tak se spletl.

Prudký slejvák totiž přítomný dav vůbec neodradil. Naopak! I v dešti maminky s dětmi tancovaly a zpívaly s „Kroky“ jednu písničku za druhou. A nikomu nevadilo, že během chvíle byl totálně promočený.

„Byla to paráda! Kroky Michala Davida byli skvělé. Já i moje děti Kačenka s Honzíkem jsme totálně promočení, ale stálo to za to!“ svěřila se devětatřicetiletá Jana Frýdová z Prahy.

„Když začal ten slejvák, říkali jsme si, že dohrajeme písničku a budeme pokračovat až přestane pršet, ale lidi prostě „pařili“ dál. Přestože vytrvale pršelo, vytvořili nám skvělou atmosféru. Obdivuji je. Patří jim velký dík,“ pochvaloval si kytarista skupiny David.

Poté déšť ustál a následovalo vystoupení populární dívčí kapely 5Angels. Celým odpoledne provázel herec a moderátor Petr Vágner. Akce plná hudba, sportu a zábavy pro celou rodinu se zkrátka i přes nepřízeň počasí vydařila!



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.