Klíčoví lidé stávky utekli do ciziny: Zavadil v Ženevě, Lessy je u moře | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Klíčoví lidé stávky utekli do ciziny: Zavadil v Ženevě, Lessy je u moře

„Zavadil je nedostupný,“ ukazuje v úterý na svém mobilu premiér Petr Nečas
„Zavadil je nedostupný,“ ukazuje v úterý na svém mobilu premiér Petr Nečas (ČTK)

Drzost, nebo náhoda?

Zatímco se lidé po celé zemi budou strachovat, jak dojedou do práce, šéf policie Petr Lessy a odborářský boss Jaroslav Zavadil pro jistotu vůbec nebudou v Česku!

Nebudou se tak potýkat se stávkovou situací, za kterou jsou zodpovědní. Lessy z hlediska bezpečnosti, Zavadil jako jeden z lidí, kteří ji vyvolali…

Šéf policie se vymlouvá na to, že vše bude z dovolené ve Španělsku sledovat přes počítač a bude na telefonu. V zahraničí je přitom i šéf dopravní policie Leoš Tržil, který ale říká, že v případě velkých problémů okamžitě přijede do Česka.

Definitivně »pryč« je ale šéf Českomoravské konfederace odborů Jaroslav Zavadil. Ten totiž na začátku týdne odjel na Mezinárodní organizaci práce v Ženevě, kde měl původně v plánu zůstat do pátku. Také by se tak vyhnul stávce.

„Ujišťuji vás, že budu v Praze! A i kdyby byla stávka podle původního plánu v pondělí, zařídil bych si to,“ napsal sice v pondělí deníku Aha! Včera už však nezvedal telefon nikomu, dokonce ani premiéru Petru Nečasovi (ODS)!



Přečtěte si
sojkam
16. 6. 2011 • 07:34

se teď ukazuje, jak to odborářští vůdci s lidmi myslí. Myslí totiž jen na ty své vypasené pupky

kochan
16. 6. 2011 • 07:25

Lidé, kterým vzniknou kvůli stávce, kterou si odborářstí bossové honí své ego, škody, by měli žalovat odborářské papaláše o náhradu.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.