Nejmladší semifinalistka SuperStar: Osud, ze kterého mrazí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Nejmladší semifinalistka SuperStar: Osud, ze kterého mrazí

15letá Soňa Pavelková
15letá Soňa Pavelková (Aha!: Marek PÁTEK)

PRAHA – Neuvěřitelně krutý životní osud už má za sebou nejmladší semifi nalistka SuperStar, teprve 15letá Soňa Pavelková. Ta během nedělního semifi nále řekla, že svou píseň věnuje blízké osobě, která jí nedávno zemřela. Pro koho Soňa zpívala? A s čím vším se už musela talentovaná zpěvačka v životě vyrovnat? Ten životní příběh vhání slzy do očí.

Zpívala pro mrtvolu, kterou milovala

PRAHA – Neuvěřitelně krutý životní osud už má za sebou nejmladší semifinalistka SuperStar, teprve 15letá Soňa Pavelková. Ta během nedělního semifinále řekla, že svou píseň věnuje blízké osobě, která jí nedávno zemřela. Pro koho Soňa zpívala? A s čím vším se už musela talentovaná zpěvačka v životě vyrovnat? Ten životní příběh vhání slzy do očí...

„Zpívala jsem pro svou bývalou sousedku. Před čtrnácti dny umřela. Byla mi hodně blízká. Její dcera je navíc moje velká kamarádka,“ smutně přiznala deníku Aha! Soňa. Ani její dětství neprobíhalo zrovna ideálně. O svém soukromí však nechce téměř vůbec mluvit. „Měla jsem problematické dětství, to je pravda. Ale myslím, že do toho nikomu nic není,“ říká Soňa.

Co všechno mladá zpěvačka prožila? „Když byla malá, tak se její rodiče rozešli a její máma odjela pracovat do Itálie a odmítla se o dceru starat. Soňu tak měl vychovávat její otec. Ale ten se k tomu taky zrovna moc neměl, a tak ji museli vychovávat děda s babičkou,“ prozradil deníku Aha! zdroj z okolí Pavelkové.Tím ale komplikované životní osudy mladé dívky zdaleka neskončily. „Když byla Soňa v péči prarodičů, tak tam u nich došlo k nějakým neshodám, a tak už se o ni nemohli starat. Chvíli se zdálo, že si Soňu vezme rodina jejích kamarádek, ale ani to nevyšlo. Tehdy to dokonce vypadalo, že skončí v dětském domově. Nakonec se ale našla rodina, která ji před dvěma lety adoptovala,“ dodává její známý.

V nové rodině Štěpaníkových se pak Soňa poprvé ve svém životě konečně dočkala klidu. „Poslední dva roky mám už konečně pocit, že žiju normálně,“ říká Soňa. „Po všech těch peripetiích je konečně v pohodě. Její adoptivní rodiče jsouúžasní lidé. Vychází s nimi skvěle a dokonce jim už říká mámo a táto,“ uzavírá Sonin kamarád.

Dočká se Soňa po happyendu v soukromém životě úspěchu i jako zpěvačka? Moc by si to zasloužila! I ta nejsmutnější pohádka by měla mít přece šťastný konec…

3.10.2006

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.