Hrozná nehoda u Hluboké: Sebevrah napsal parte a zabil tři lidi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hrozná nehoda u Hluboké: Sebevrah napsal parte a zabil tři lidi!

Ve služebním voze (vlevo) zahynuli dva policisté a opilý výtržník. Vpravo sebevrahův vůz.
Ve služebním voze (vlevo) zahynuli dva policisté a opilý výtržník. Vpravo sebevrahův vůz. (pro Aha! – Policie ČR)

Krvavým masakrem skončila srážka policejního vozu s oplem. Tragickou nehodu včera před čtvrtou hodinou ranní u Hluboké nad Vltavou zřejmě způsobil sebevrah. Při čelní srážce zabil kromě sebe další tři lidi.

„V policejním vozidle zahynuli dva policisté a muž, kterého eskortovali. V druhém pak řidič automobilu, který jim nejspíš vjel do cesty v protisměru. Toto vozidlo navíc začalo hořet,“ řekla Aha! mluvčí jihočeské policie Lenka Holická.

Podle informací Aha! vjel policistům do cesty mladík (†19), který už před časem vyvěsil na internet a poslal známým své vlastní parte. Na něm uvedl jako den své smrti 12. červen.

Policisté, tátové od rodin, vezli na záchytku do Českých Budějovic opilého muže, který napadl nožem svou sestru. Způsobil jí sice jen oděrky, rodina se ale bála, a tak zavolala policii. U odbočky na kemp Křivonoska jim vjel do cesty Opel Calibra. Po střetu začal opel hořet.

Muži ve věku 27 až 35 let v policejním autě na místě zemřeli. Kolize měla málem na kontě životů pět. O zázraku může mluvit řidič, který také tudy jel. Viděl, jak se opel řítí na policejní vůz a střetu se ještě stačil na poslední chvíli vyhnout. Poté nehodu oznámil na linku 158.

Policie se zatím k příčině nehody nevyjádřila. Nevylučuje nepřiměřenou rychlost, ale ani sebevraždu či možnost, že muž řídil opilý nebo pod vlivem drog. Případ ale nejspíš odloží, protože všichni účastníci jsou po smrti.



Přečtěte si
michalkaa
27. 3. 2012 • 22:26

leda tak ty jsi dobytek!

zdenek12548
30. 6. 2011 • 18:40

presne

varob
14. 6. 2011 • 18:44

varob
14. 6. 2011 • 18:43

Tak až teď jsem poznal co jsou vlastně média zač. Podle čeho si ale novináři zaslouží mzdu? Stačí jen napsat blaf podle svého ůsudku? nebo se o případ taky trochu zajímají? V tomhle případě k tomu pán novinář jen prostě chtěl něco napsat zatím než dopije kafe po koblize. Je mi líto všech 4 promarněných životu, tak nechápu, jak může takový plátek jako jste vy, házet takové nemorální závěry a osočování na kohokoli z té nehody. Asi si říkáte, že mladík neměl ženu ani děti tak se do něj pustíme, že? Vy jste prostě ti hrdinové. Jo a AHA jsem kupoval ženě ale pro příště to vynechám a chvilku pro ní popřemýšlím a to ji koupím. Styďte se. Všichni 4 byli super lidi a jeden z nich měl bohužel Slabou chvilku. Upřímnou soustrast Všem pozustalím.

martullinicka144
14. 6. 2011 • 15:37

Je smutné, že o něm píšete takovéto věci, jen aby jste zaujali čtenáře. On žádný sebevrah to nebyl, mrzí mne co se stalo. Měli jsme ho rádi, bude nám chybět a nikdy na něj nezapomeneme.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.