Hušákův ráj: V tomto »kanclu« zruinoval Sazku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Hušákův ráj: V tomto »kanclu« zruinoval Sazku!

Tady seděl »kápo« Hušák: v měkké kožené sedačce u starožitného stolu za statisíce.
Tady seděl »kápo« Hušák: v měkké kožené sedačce u starožitného stolu za statisíce. (Aha! – Martin Pekárek)

Úřadoval tu jeden z nejnenáviděnějších mužů v Česku, má kolem 200 m² a jen za rok stál její chod 150 milionů korun. O čem je řeč? O kanceláři ještě donedávna nejlépe placeného státního úředníka, exředitele Sazky Aleše Hušáka (53). Deník Aha! se do ní nakoukl...

Jen dojít do Hušákova hájemství zabere pár minut. Nejdříve musíte projít malým foyer s koženými sedačkami a konferenčním stolkem, pak relativně skromnou kanceláří tajemníka. Následuje kancelář, ze které Hušáka »střežila« jedna z jeho dvou asistentek, a až pak království marnotratnosti plné starožitného nábytku a obrovských pláten – Hušákova centrála.

Právě zde se mu podařilo prošustrovat miliardy a z pozice výdělečné loterijní velmoci dovést Sazku do konkurzu. To vše s osobním superplatem kolem milionu korun ročně a smluvními výhodami, za něž by se nemusel stydět ani miliardář Bill Gates!

V další místnůstce, která navazuje na kancelář, se pak nachází hotová galerie! Ještě v celofánu jsou tam totiž naskládány desítky pláten, grafik a jiných uměleckých děl v hodně milionů korun, která si chtěl ve středu Hušák odnést domů. Nakonec mu v tom zabránila policie.

Ale právě obrázek symbolické hodnoty je co do Hušákovy vlády Sazce nejvýstižnější: na kresbě je kosmonaut chodící po Měsící s komentářem »jediné místo, na kterém dosud Aleš Hušák nebyl na služební cestě«...



Přečtěte si
pelagie
11. 6. 2011 • 22:01

že takový kripl jde od válu , co si vlastně tito zbohatlíci myslí ?????????

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.