Miss World Táňa Kuchařová - Zveřejnila návod: Jak mě dostat do postele! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Miss World Táňa Kuchařová - Zveřejnila návod: Jak mě dostat do postele!

VARŠAVA – Víme jak sbalit nejhezčí ženskou světa! Taťána Kuchařová (18), která v sobotu usedla na trůn královny krásy Miss World, totiž prozradila návod, kterým by se měl každý muž, který ji chce »dostat«, řídit!


„Kluk mě dostane na humor a inteligenci,“ prozradila charismatická Kuchařová dva základní povahové rysy, které na mužích hledá. Ale pak toho přiznala mnohem víc! Takže pánové, tady je podrobný návod jak získat nejkrásnější dívku světa!

Zaprvé se musíte zabývat tajemnem. Vůbec nejlepší je provozovat okultismus. Ten totiž sympatická blondýna miluje.

„Je to pravda. Sama nic nepraktikuji, jen mě to zajímá, vždy jsem tíhla k tajemnu,“ potvrzuje čerstvá Miss World. A teď už k těm přízemnějším věcem. Takže: Pijete pivo? Nevadí. „Také si ráda někdy dám,“ přiznává modelka.
Co barva vlasů? Zrzaví mají smůlu, ale blonďáci i černovlasí mají naději. Musí ale mít ještě pár dalších kvalit. Třeba mluvit alespoň jedním cizím jazykem. Táňa totiž ovládá kromě češtiny ještě angličtinu a španělštinu. Pokud jde o věrnost, tak záletníci pozor, to vám královna krásy tolerovat nebude. To dokonce nikdy neodpouští.

A teď pozor! Deník Aha! na základě mnoha rozhovorů, které Táňa poskytla českým i světovým médiím, sestavil ideální pozvání, první rande a možná i něco víc s Miss World, která se pyšní mírami 90 – 63 – 90, výškou 177 centimetrů a váhou 56 kilogramů.

Kliknutím zvětšeteTakže zaprvé: Pozvěte ji někam, kde dobře uvaří. Táňa sama totiž příliš zdatná v kuchyni není. Oblékněte se ležérně, ale elegantně, přineste květinu, vhodná je třeba jedna rudá růže. Na stůl objednejte před hlavním jídlem kromě kvalitního vína i slané tyčinky, buráky, protože modelka miluje slané. Jako hlavní chod doporučujeme rybu, protože je to lehké a zdravé jídlo. Ale nebojte se po jídle objednat ještě malý dortík. Sladkosti jsou totiž další slabůstkou půvabné krásky. Když dojíte a je jedno, zda jste se s Táňou setkali v Česku, nebo zahraničí, vyražte na krátkou, ale opravdu jen krátkou noční procházku. Táňa bude mít nejspíš na sobě přiléhavé světlé tričko, které zdůrazní její nádherné přednosti, džíny, tenisky a vyzývavé spodní prádlo. Jak sama přiznala, nedělá rozdíl mezi tangami či klasickým spodním prádlem. Trochu trable mohou přijít, pokud budete skutečně přeborníkem a podaří se vám s Táňou navázat vážný vztah. Jak sama přiznala, sex má ráda, ale stejně tak i spánek. Ale to už bude na vás, jak ji přesvědčíte. Kliknutím zvětšeteA abychom nezapomněli, jednu jistotu mít budete. Táňa se zařekla, že nikdy v životě nebude fotit nahá pro pánské magazíny.

Celý tento návod lze právě teď skvěle využít. Se spolumajitelem agentury Art One Janem Kmochem totiž teď pojí Táňu Kuchařovou spíš přátelství a stálého partnera nemá. Překážkou tak mohou být především vlivní a bohatí muži, kteří se kolem nové Miss World budou teď pohybovat více než kdy jindy a pak ještě jedna »drobnost«. Táňa stráví většinu volných chvil, kdy nebude muset cestovat za povinnostmi, především v Londýně. Proč?

Uteče nám do Londýna! Ach jo!

Kliknutím zvětšeteVARŠAVA – Euforie u Miss ČR 2006 Taťány Kuchařové (18), která v sobotním finále vyhrála Miss World, pomalu opadá. Diář nejkrásnější dívky světa však bude zaplněný na několik měsíců dopředu. Kuchařová bude muset absolvovat přehršel charitativních akcí po celém světě a reprezentovat Českou republiku. Škola a láska se jí prozatím do nabitého denního režimu nevejdou, většinu času totiž Taťána stráví ve svém novém bytě s adresou v deštivém Londýně!

Kliknutím zvětšetePrávě Londýn je stanovištěm pro vítězky soutěže Miss World, odkud odlétají na cesty po celém světě. Stosedmdesát centimetrů vysoká blondýna, která svou krásou a charismatem zaujala nejen porotu ale také i diváky po celém světě, zůstává v současné době ve Varšavě, kde musí plnit závazky spojené se soutěží. Během tohoto týdne by měla Kuchařová dorazit do Prahy v doprovodu s prezidentkou soutěže Miss World Julií Morley. Slova chvály na Kuchařovou nešetří ani prezident soutěže Miss ČR Miloš Zapletal. „Taťána je krásná a půvabná nejen navenek, ale také i na duši. Je pozitivní a ctižádostivá. Nenechává nic náhodě a je cenné, že to byl součet názorů z celého světa,“ řekl deníku Aha! Zapletal.
O cenách pro vítězku se ale odmítl bavit. „Nechceme se ptát organizátorů, jaké dostala ceny, teď se radujeme z úspěchu,“ dodal Zapletal.

Kuchařové, která za sebou nechala 103 dívek z celého světa, se vítězstvím změnil život od základů. „Věřím, že ta změna bude pozitivní, hlavně musím dodělat školu,“ nezapomíná na vzdělání krásná Taťána, která chce – kromě práce v modelingu – studovat vysokou školu.

Rodiče Miss World: »Budeme slavit!«

VARŠAVA/OPOČNO – Vítězství v soutěži Miss World přijali rodiče nejkrásnější dívky světa Lubomír a Taťána Kuchařovi se slzami v očích. Jak prozradili deníku Aha!, v nejbližších dnech budou v Opočně slavit společně s celou rodinou!

Jaká byla první věta, kterou vám dcera hned po vítězství řekla?
„Já tomu nemůžu uvěřit!“

Věřili jste, že vyhraje?
„Podle toho, jak se vyvíjely doprovodné soutěže, jsme věřili, že ji semifinále nemine.“

Jak jste oslavovali?
„Slavili jsme ihned po finále společně se všemi Čechy, kteří se na soutěž přijeli podívat, tedy i s panem Zapletalem a paní Hotovou. S rodinou a s těmi, kteří ji morálně podporovali, to oslavíme až doma v Opočně během tohoto týdne.“


Autor: Šárka Nováková

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.