Silniční pirát Sascha Spataro (34): Bodl do sebe nůž! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Silniční pirát Sascha Spataro (34): Bodl do sebe nůž!

Tamara zůstane zřejmě se Sebastianem sama. Otci hrozí 8 let v base.
Tamara zůstane zřejmě se Sebastianem sama. Otci hrozí 8 let v base. (TV Nova, ara)

Pirát z R10 Sascha Spataro (34) si vzal drogy a zavolal matce jejich dítěte Tamaře Krajíčkové (27), že chce skoncovat se životem.

Pak vyrazil ve svém bílém mitsubishi na děsivou jízdu, při které skoro zabil několik řidičů. A i rodina snoubenky piráta z R10 je pořádně vypečená. Sestry nevěsty Eliška a Barbora utekly v roce 2008 z domova a musela je hledat policie. Eliška navíc veřejně uráží lidi, kteří Saschovu vražednou jízdu přežili.

Na švýcarského piráta Saschu Spatara uvalil včera soudce vazbu. Prozatím na tom nic nezměnila ani snaha jeho sestry, která nabídla za bratra kauci. Soudce cizince poslal do vazby proto, aby se nemohl vyhýbat trestnímu řízení a aby nemohl v trestné činnosti pokračovat.

Švýcar je nyní ve vězeňské nemocnici v Praze na Pankráci, má silné abstinenční příznaky, protože od svého zatčení nedostal drogy, na které byl zvyklý. „Nekomunikuje, pouze kývá hlavou na položené otázky,“ řekl Aha! zdroj z nemocnice. Navíc muž vyhrožoval sebevraždou.

Už v nemocnici na pražských Vinohradech se pokusil podřezat příborovým nožem. Pak ho do sebe dokonce zabodl, ale nic vážného se mu nestalo. V sebevraždě mu zabránili policisté, kteří ho hlídali.

„Řekl mi, že se chtěl zabít. Na jeho sebevražedné sklony nebo možnost sebepoškozování jsme upozorňovali vězeňskou službu,“ řekl předseda mladoboleslavského soudu Jiří Rajm.

Ve Švýcarsku jsou známí a přátelé Saschy šokováni. „Vzal si dovolenou kvůli svatbě, byl v pohodě,“ řekl Spatarův zaměstnavatel. Svatba měla být v pátek v Liberci.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.