Zfetovaný Švýcar prchal před manželstvím: V protisměru! Drogy! Infarkt! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Zfetovaný Švýcar prchal před manželstvím: V protisměru! Drogy! Infarkt!

Způsobil pět havárií, jedna žena je zraněna.
Způsobil pět havárií, jedna žena je zraněna. (Policie ČR, reprofoto TV Nova)

Šílenou sobotní jízdu švýcarského piráta (34) ve voze Mitsubishi Lancer EVO 10 v protisměru po rychlostní silnici R10 z Liberce do Prahy má policie dobře zaznamenanou. Záběry pořídila šokovaná posádka vozu, který jel kolem. Na záznamu je slyšet, jak se doslova modlí, aby blázen už sjel z dálnice.

Cizinec pod vlivem drog takto ujel na rychlostní silnici z Liberce do Prahy 63 kilometrů. Minimálně pět řidičů havarovalo, když se mu snažili uhnout z cesty. Skončili buď mimo vozovku, nebo rovnou na boku. Policie ho dopadla až v Praze-Kbelích.

„Toho auta jsem si všiml až tři sta metrů před sebou. To auto nesvítilo, bylo těžko identifikovatelné. Snažil jsem se mu vyhnout, ale hned jsem se dostal do smyku,“ řekl řidič jednoho z havarovaných vozů.

Podle jedné z verzí je možné, že muž chtěl spáchat sebevraždu. Údajně také prchal z vlastní svatby. Žena z Liberecka na policii ve stejné době oznámila, že postrádá nastávajícího zetě ročník 1977, který odjel v bílém autě a je psychicky labilní...

Zfetovaný pirát je v péči lékařů vinohradské nemocnice. „Již komunikuje. Zřejmě prodělal lehký infarkt. Vzhledem k intoxikaci to ale není nic mimořádného. Je stabilizovaný a minimálně do pondělí bude na pozorování na metabolické jednotce,“ řekla včera Aha! mluvčí nemocnice Jana Jelínková. Zda infarkt dostal už během zběsilé jízdy, při honičce s policisty,  nebo později, nelze přesně určit.

Vyšetřovatel včera cizince obvinil z obecného ohrožení. Hrozí mu až osm let vězen.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.