Budoucí penzista Luděk Podubecký: Budu pracovat, jinak bych to nezvládl | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Budoucí penzista Luděk Podubecký: Budu pracovat, jinak bych to nezvládl

Postarší lidé to mají se sháněním práce těžké. A bude ještě hůře...
Postarší lidé to mají se sháněním práce těžké. A bude ještě hůře... (Profimedia.cz)

Denně lidé šlapou po schodech v metru, aniž by tušili, že kameník, který je tam před lety pokládal, stříhá metr do důchodu.

Luďka Podubeckého (59) děsí to, s čím »ti nahoře« zase přijdou. „Oborem se živím 42 let, platím zdravotní, sociální, teď mám kolem 20 tisíc hrubého, budu ale rád, když dosáhnu 12 tisíc důchodu,“ řekl Aha! Podubecký, kterému do penze zbývají necelé tři roky.

Bydlí s manželkou v družstevním bytě v pražských Bohnicích. „Žena jde do důchodu ve stejné době, bude mít ještě menší příjem. Abychom to zvládli, budu pracovat od jara do podzimu, odpočinu si přes zimu na chalupě,“ plánuje.



Přečtěte si
pelagie
26. 5. 2011 • 08:03

si blbej , co víc k tomu dodat... pokud má někdo nasysleno jak říkáš, tak z minulosti ještě když chodili do práce ... z dnešního důchodu si nelze koupit ani boty, na ty si musíš sakra našetřit... taky by jsi vyžil s 4 tis.kč po zaplacení nájmu ??? pokud jo tak si machr

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.