Policejní zdroj: Bártu nahrála Kočí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Policejní zdroj: Bártu nahrála Kočí!

Fotografie
Fotografie (internal)

Ostudný záznam z březnové schůzky »véčkařské« elity, kde se Vít Bárta chvástá, že dokáže manipulovat s prezidentem, nahrála Kristýna Kočí, v té době ještě šéfka poslanců VV.

„Vše nasvědčuje tomu, že nahrávku skutečně pořídila Kočí,“ řekl Aha! policejní zdroj. Shoduje se tak s podezřeními bývalých kolegů Kočí včetně například Kateřiny Klasnové, která se schůzky také zúčastnila. Ta Aha! ještě předtím řekla: „Byla to pravděpodobně Kočí. Nahrávací zařízení měla pravděpodobně na sobě, protože když si člověk záznam pustí, slyší každé její vzdychnutí.“ Kočí se k celé věci zatím nevyjádřila.

Bárta se včera prezidentovi omluvil za výrok, že Klaus skáče, jak Bárta píská. „Je mi líto, že jsem si v podroušeném stavu dovolil zveličovat svůj vztah s panem prezidentem,“ řekl.

Schůzka vlivných véčkařů (Klasnová, Kočí, Dobeš nebo Paggio) byla prý jen dýchánek u těžkého francouzského vína. „Tipuji to na deset láhví vína,“ odhadl exministr vnitra Radek John, který se však březnové schůzky neúčastnil.

Prezident se snažil aféru zmírnit. „Nevzrušují mě silácké výroky, ale to, že se opět hraje něco na základě tajných nahrávek,“ řekl včera.

Autor:  ex

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.