Hasiči ze Zlína: Zachránili dítě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Hasiči ze Zlína: Zachránili dítě!

Šťastná maminka se zachráněnou dcerkou.
Šťastná maminka se zachráněnou dcerkou. (Foto pro Aha! – HZS Zlínského kraje)

Zlínští hasiči jsou pořádně překvapení!

Takový projev díků za jejich zásah se totiž jen tak nevidí. Od mladé maminky, které pomohli v neděli vyprostit z uzamčeného auta 2,5letou dcerku, dostali totiž jako poděkování dort.

Drama začalo kolem 18. hodiny v centru Zlína. Mladá žena z nedalekých Karlovic si zabouchla ve voze Suzuki Vitara klíčky i dálkový ovladač. Uvnitř přitom seděla v autosedačce holčička a nikdo nevěděl, co se může stát.

Matka s babičkou a dalším děckem (6) bezmocně stály vedle auta. Na pomoc žena zavolala policii a ta hasiče. Na místě byli záchranáři za čtyři minuty.

„Pomocí malých dveřních zajišťovacích klínů dveře odtáhli a vytvořeným prostorem vytáhli prutem ze sedadla ovladač i klíče. Vůz přitom nijak nepoškodili. Nikdo nebyl zraněn,“ popsal akci mluvčí zlínských hasičů Ivo Mitáček. „Vím, že jsem udělala chybu.

Díky za pomoc, máte u mě dort,“ slíbila hasičům žena, když v náručí šťastně držela zachráněnou dcerku. A ve středu se sladkou odměnou dorazila přímo na stanici...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.