Velký test: Zahradní plynové grily! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Velký test: Zahradní plynové grily!

Na grilu připravíte opravdové pochoutky.
Na grilu připravíte opravdové pochoutky. (Profimedia.cz)

Grily se stávají běžným doplňkem zahradního posezení. Jaký ale vybrat? Testovali jsme grily větší, které jako zdroj energie používají propanbutan v 10 kg láhvích.

Modely jsme nakoupili, složili (s výjimkou modelu Barbecook) a grilovali různé druhy mas a klobás, v hodnocení pomohl i šéfkuchař z hornoplánské restaurace U Kohoutů.

Na konečný výsledek, tedy kvalitu u grilovaného pokrmu byl dán v hodnocení velký důraz. Dále jsme hodnotili uživatelskou přívětivost, praktičnost a dílenské zpracování i to, jak snadno bylo možné gril vyčistit.

Co je společné

Všechny testované modely jsou vybaveny teploměrem, piezoelektrickým zapalováním, hořáky z nerez oceli, možností regulovat výkon – teplotu grilu. Všechny jsou také opatřeny kolečky pro snadnější přemisťování, některé modely malými, ty jsou vhodnější na pevném povrchu, některé mají kolečka i větší pro snazší pohyb i na nezpevněném terénu.



Přečtěte si
mrazkova@tiscali.cz
17. 6. 2017 • 22:25

Hezký článek, na letní grilování se vždycky těšíme celý podzim a zimu a jakmile se začne oteplovat, hned nakládáme a hážeme na gril. Teď jsme si dokonce koupili nový, a to konkrétně tenhle model: https://hrackyzadobrekacky.cz/hracky-na-zahradu/ostatni-hracky-na-zahradu/gril-s-udirnou-zahradni-g2 1-bbq-big-dynzv. No nemůžeme si ho vynachválit, zrovna se chystáme vyzkoušet udírnu, tak držte palce!

martinaa035
7. 4. 2016 • 18:10

My máme na zahradě tento gril http://www.grilovani.cz/plynovy-gril-weber-q-1200-granite-grey.html, a jsme s ním maximálně spokojeni. V létě pořádáme "garden párty" skoro každý víkend

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.