Pohřešovaný školák Saša (9): Možná šel hledat tátu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Pohřešovaný školák Saša (9): Možná šel hledat tátu!

Alexandr Grlák (9) beze stopy zmizel.
Alexandr Grlák (9) beze stopy zmizel.  (Foto pro Aha! – Marcela Durasová)

Strach a úzkost prožívá maminka školáka Alexandra Grláka (9).

Beze stopy zmizel. Naposledy ho lidé viděli v úterý odpoledne před školou. Od té doby se neobjevil ani neozval.„Saša je velmi inteligentní kluk. Bojím se, že se něco stalo. Tohle ještě nikdy neudělal a ví, že se o něho a o bratra vždy strachuji, když se zpozdí,“ říká zoufalá matka Andrea Dutkovská (31).

Každý den ráno se Saša vypravoval do školy společně se svým bratrem Andrejem. Jezdí jen jednu zastávku autobusem. „Včera ale Saša prý do školy nešel. Tak mi to řekl Andrej.

Bolelo ho bříško, a tak zůstal doma. Já jsem byla v práci. Ale je to celé divné, protože v půl jedné už byl prý před školou. Hlavně se ten den do školy moc těšil.

Měli totiž jít do zoo,“ líčí Sašova maminka. Připouští, že synek už jednou s kamarádem odešel a několik hodin se neozval, ale hned ten večer ho našli. „Můj tatínek Sašu včera viděl. Prý to byl určitě on, cestoval směrem na plzeňskou čtvrť Bory.

On si hrozně rád hraje v McDonaldu, tam jeden je,“ uvažuje Andrea Dutkovská. Za chlapcovým zmizením ale může být i něco jiného. „Saša byl v posledních dnech velmi smutný.

Zhruba před dvěma týdny mu zavřeli tátu. Nevím, jestli to může souviset s tím, že se ztratil. Už jsem informovala policii. Jeho otec už také ví, že se Saša ztratil,“ dodává nešťastná žena.

Pomozte Sašu najít

Alexandr Grlák (9) se narodil 19. září 2001 a k trvalému pobytu je přihlášen v Nýřanech. V současné době bydlí v Plzni.

Vysoký je asi 139 až 141 cm, má hubenou postavu, hnědé krátké vlasy a hnědé oči. Odstává mu levý ušní boltec.

Na sobě měl červenou mikinu, modré riflové kalhoty a šedobílý batoh. Jakékoliv informace volejte na tísňovou linku 158.

Přečtěte si
winterfreshka
29. 4. 2011 • 09:06

Lidi mají jen na přežití,exekutoři nestíhají vyřizovat pohledávky,lidi masivně skáčou do metra,Z Nuseláku,vrazi a devianti běhají na svobodě,úřady práce praskají ve švech...To je ten slibovaný "ráj",když se cinkalo klíčema u sv.Václava??!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.