Konflikt taxikáře a manžela Vilhelmové: Šlo o 264 Kč! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Konflikt taxikáře a manžela Vilhelmové: Šlo o 264 Kč!

Dramatický incident se odehrál v noci z úterý na středu. Čechák netušil, že na něj řidič míří pistolí.
Dramatický incident se odehrál v noci z úterý na středu. Čechák netušil, že na něj řidič míří pistolí. (Marek Pátek, David Kundrát, Marek Pátek)

Tady už jde do tuhého! V případu střelby na manžela herečky Tatiany Vilhelmové (32) Pavla Čecháka (33) padlo první trestní oznámení.

Policie incident vyšetřuje jako podezření z trestného činu výtržnictví. Taxikáři teď hrozí až dva roky v base!

Pavel Čechák (33) zapíjel ve středu žal nad odchodem manželky herečky Tatiany Vilhelmové (32), která ho opustila kvůli mladšímu milenci, zpěvákovi Vojtovi  Dykovi (25).

Ve čtyři hodiny ráno vyrazil Čechák taxíkem z baru v centru Prahy do domu rodičů v Braníku. S taxikářem se ale dostal do sporu, když mu údajně nechtěl zaplatit 264 korun za cestu, a muž po něm vystřelil z plynové pistole.

„Policisté na místě zajistili důkazní materiál a vyslechli všechny svědky. Případ vyšetřujeme jako podezření z trestného činu výtržnictví. Pachateli hrozí až dva roky odnětí svobody,“ uvedla policejní mluvčí Eva Miklíková.

Taxikář se však hájí, že mu opilý Pavel Čechák sprostě nadával a jako první na něj vytáhl nůž. Pavel Čechák se k incidentu nevyjádřil a celý den nezvedal svůj telefon.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.