Vrah Aničky (†41) mohl žít! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vrah Aničky (†41) mohl žít!

Fotografie
Fotografie (internal)

Vrah malé Aničky (†9) Otakar Tomek (†41), který se pokusil v pražské pankrácké věznici oběsit a následkům podlehl v nemocnici, mohl žít! Jen šest dnů před sebevraždou totiž ředitel Vězeňské služby Jiří Tregler zrušil nařízení zpřísňující dohled nad lidmi, kteří by se mohli pokusit zabít.

Vězeňská služba uvedla, že nastavení pravidel je v kompetenci každého ředitele. Už v pátek se rozhodl na svůj post rezignovat Radek Kutiš, který pankrácké věznici šéfoval.

Autor:  wer

Přečtěte si
lichn
12. 7. 2011 • 14:15

Je to sporné-Otu Tomka jsem poznal v 16letech byl přátelský ikdyž vychloubačný-měl se rád a to po všech stránkách-dopřával si-nosil značkové oblečení a vždycky měl všechno jako první.aktivně se věnoval řeckořímskému zápasnickému st.-i se svým bratrem M.---Ota uměl perfektní chvaty-byl mrštný-a měl na svůj věk přehnaně velkou sílu.Pro nikoho z okolí nebyl nebezpečný.každý ho bral jako fér kluka-až do té doby-/to jsem byl již na vojně/-než odcizil u kamaráda matčiny šperky-a nějaké oblečení.Tam myslím byl počátek jeho dráhy zlodějíčka-cesta jak čistě přijít k penězům-práce mu nevoněla--takže jeho radoby kamarádská povaha mohla být jeho taktikou-jak získat důvěru lidí a potom už bylo jednoduché krást.Jeho bratr se vyjádřil k případu---Anička---v tom smyslu že Ota opravdu ukradl co viděl,ale že by vraždil?!!!---No on psycholog vydedukuje nějaké verze-ale to je myslím hodně málo k tomu označit někoho za vraha.Co když opravdu byl ve špatnou dobu na fakt blbém místě?"Co když"To je to jediné co si můžem dnes všichni říkat--Ota je ted na druhém břehu a tam je jiný soudce.

lukreciaborgia
19. 4. 2011 • 08:53

Není to vrah,takže jat to ,že píšete VRAH? To je trestné a já být rodinou,tak vás všechny písálky a celou redakci zažaluji.Co si to dovolujete?Policie jenom čeká,až se na to zapomene,protože mají důkazy,že ta těle Anny nebyl absolutně žádný otisk pana Oty Tomka.Kdyby to teď předložili veřejnosti,že Tomek byl nevinný a že byl zavražděn v cele,tak jsou nové volby.To,co si už dovoluje policie nemá obdoby.A to jsem se ji vždycky zastávala,ale Kájínek a Tomek jsou dost velké terče,abych už nevěřila policii nic.

bikirazlato
19. 4. 2011 • 06:52

Vázená, -ý, Vase tvrzení "Vrah Anicky..." je tezké obvinení, které dokonce jeste ani policie nevyrkla. Více to vypovídá o Vasem charakteru nez o vsem jiném. Dokazujete svou zurnalistickou neschopnost chováním primitivní hyeny, která vytipovanou obet pronásleduje tak dlouho dokud tato slabostí nepadne a nechá se sezrat. Odhalujete víc nez "vraha" Otu své lidské kvality. Je mi Vás velice líto, zároven se ale i hluboce stydím za to, ze jste soucást ceského národa.

winterfreshka
18. 4. 2011 • 15:06

A jestli nám skutečný vrah neběhá někde po svobodě.To,že našli pár jeho stop na batohu neznamená,že Aničku musel zavraždit.Je to stejnak všecko podivné,podobné kaze o Kájínkovi.Nikdo mu vraždu nedokázal,chybí spoustá důkazů a některé výpovědi jsou zkreslené.Hlavně,že je Jirka v pruhovaném! .

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.