Vláda: Rozvod se posouvá! - Přetahovačka o vnitro pokračuje! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vláda: Rozvod se posouvá! - Přetahovačka o vnitro pokračuje!

zleva - Václav Klaus, Petr nečas, Karel Schwarzenberg, Radek John
zleva - Václav Klaus, Petr nečas, Karel Schwarzenberg, Radek John (Foto ČTK – Michal Krumphanzl)

Prezident Klaus si včera pozval na kobereček znesvářené koaliční lídry kvůli vleklé vládní krizi.

Ti od něj pak naoko usměvaví odcházeli s tím, že vše proberou se širším vedením svých partají. Situace se stále zdá být bezvýchodná.Koaliční špičky se z Hradu přesunuly do Kramářovy vily, kterou opouštěly po dvou hodinách bez konkrétního výsledku.

Jak ODS a TOP 09, tak i Věci veřejné (VV) si totiž vzaly čas na to, aby vše probraly na stranických grémiích.Podle šéfa ODS Petra Nečase existuje sedm variant budoucí podoby koaliční spolupráce a dále se počítá s personálními změnami. Špičky koalice se je zatím zdráhají zveřejnit.

Radek John ale v ČT prozradil, že ve hře je například možnost, že VV získají tři až pět ministerských křesel. Místopředseda TOP 09 Miroslav Kalousek zase uvedl, že změny by se neměly týkat jeho strany.



Přečtěte si
zadnice
15. 4. 2011 • 14:51

Variant je nejméně 10 a k tomu Tluchořovo 3x trestní "oznámení" v pravé poledne na ČT 24!!! Fakt už běžte všichni do haj.zlu!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.