Příběhy pejsků z útulků: Odložený kokršpaněl Lup - Už se vplížil do pelechu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Příběhy pejsků z útulků: Odložený kokršpaněl Lup - Už se vplížil do pelechu!

Páníčka i postel našel Lup díky Aha!.
Páníčka i postel našel Lup díky Aha!. (Aha! – Karel Kopáč)

Kříženec kokršpaněla Lup, kterého bývalý pán uvázal do křoví a ještě mu na čumák dal látkový náhubek, aby nemohl štěkat o pomoc, už má nový domov nedaleko Prahy. „Sousedka přinesla Aha!, začala jsem si ho prohlížet a uviděla jsem Lupa. Bylo rozhodnuto,“ vzpomíná pejskova nová panička Jaroslava (68).

V ten den právě slavila narozeniny, a tak se Lup stal tím nejhezčím dárkem. Dva roky totiž s manželem smutnili po jejich bývalém kokříkovi a hledali podobného pejska.

„Takový mazlík je velkou radostí. Je roztomilý, zná spoustu povelů – sedni, dej pac, jdi na místo. Po bytě nezlobí, hned začal dělat loužičky na zahradě,“ dodává paní Jaroslava. V novém domově se kokr rychle zabydlel. Do pelíšku prý nechtěl a vybral si místo pod křeslem.

I když se Lup v útulku tvářil, že ho postele vůbec nezajímají, u nové majitelky hned použil fintu. „Když jsem šla spát, chrupal pod křeslem. Když jsem se ráno vzbudila, ležel mi za zády natažený jako tkanička,“ líčí první noc panička, která Lupa přejmenovala na Luka.

„Jméno Lup se nám k němu nelíbilo, ale zase jsme ho nechtěli plést, tak je Luk jako Luky,“ dodává majitelka.



Přečtěte si
dejavu26
14. 4. 2011 • 12:19

Tak to mne moc potěšilo, děkuji za Lupa

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.