Zázraky se dějí... Tobi našel paničku po pěti letech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zázraky se dějí... Tobi našel paničku po pěti letech!

Fotografie
Fotografie (internal)

Šestiletý Tobi vyhlížel v útulku v Podlíšťanech u Chrudimi nového pána pět let. Je dobrý hlídač a s lidmi se kamarádí jen opatrně. Teď konečně domov našel a má šanci ukázat, že je i dobrý parťák. A když si zvykne, tak i mazel....

„Už dva psy máme, tak jsme usoudili, že by se k nim ještě jeden hodil. Je těžké v útulcích vybírat. Měla jsem hned 30 adeptů. Máme také kočky a malé dítě, a tak jsme chtěli psa, který by po jejich boku nestrádal,“ líčí hledání Tobiho jeho nová majitelka Míša (45) z Prahy.

Tobíček na ni prý reagoval velmi mírumilovně, jenže doma dal hned znát, že na špatnou zkušenost s lidmi ještě zcela nezapomněl. „Přítele nechtěl pustit do chalupy. První večer na něj nepříjemně vrčel. Byla jsem z toho trochu nešťastná. Teď už je ale v pohodě. Běhal i mezi dětmi,“ říká Míša.

Přesto na Tobiho prý dává stále pozor. „Bojí se a nelíbí se mu cizí lidé na našem pozemku. Je ale moc šikovný. Přívětivě se chová i k mé malé dceři. Ode mě zpočátku piškot nechtěl, od ní si ho vzal. Není moc na

jídlo, takže z jeho strany to spíš byl projev vstřícnosti,“ dodává s úsměvem Míša. Tobi v posteli nespí, má vlastní pelíšek a právě teď běhá s ostatními hodně na zahradě. Paničku si hlídá. „Pořád chodí za mnou, všude jezdíme spolu. Doma nic neničí, je čistotný. Moc se snaží. Nechápu, proč si ho pět let nikdo nevzal,“ říká Míša.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.