Otřesná surovost: Filipa mučil zarostlý řetěz! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Otřesná surovost: Filipa mučil zarostlý řetěz!

Filípek se po operaci rychle zotavuje.
Filípek se po operaci rychle zotavuje. (pro Aha! – utulek-decin.estranky.cz)

S neuvěřitelnou krutostí naložil s křížencem pinče Filipem jeho bývalý majitel. Když se asi roční vyhublý pejsek dostal do děčínského útulku, vyčníval mu ze zhnisané rány na krku řetěz.

„Filípek měl při příjmu v krku zarostlý kus řetězu. Ihned jsme ho odvezli na ošetření. Veterinář mu krk zrentgenoval a zjistil, že má pod kůží zarostlých 10 cm řetězu a zbytek koukal z hnisavého otvoru ven,“ líčí utrpení malého křížence vedoucí útulku Eveline Jahelková.

Po nutné operaci se Filípek z narkózy probral a už vesele poskakuje. Je to milé a hodné zvíře. Rád se mazlí a i přes to, co prožil, lidi miluje. „Nechápeme, kdo mohl provést takovou krutost,“ dodává Jahelková.

Filípek teď čeká na hodného pána, který mu veškeré strádání s láskou vynahradí. „Pokud někdo psa pozná a zná jeho majitele, uvítáme také informace o něm,“ říká Jahelková. Majiteli totiž hrozí až 3 roky vězení.

Filip čeká v útulku v Děčíně. Volejte begin_of_the_skype_highlighting412 510 594 begin_of_the_skype_highlighting 412 510 594 end_of_the_skype_highlighting a 605 801 617

Přečtěte si
cherrie8
5. 4. 2011 • 14:07

V životě nepochopím, proč si někteří „lidé„ pořizují psy. Těm potom dají na krk těžký řetěz a na zbytek života přiváží k boudě, kde jim občas něco hodí k žrádlu. Jak tihle lidé mohou mít klidné spaní a žádné výčitky svědomí nikdy nepochopím. Vždyť dnes a denně se musí na toho tvorečka dívat a vidět jeho utrpení. Snad se jednou dočkáne zákona jaký má každý civilizovaný stát a zvíře konečně bude považováno za živého tvora a ne věc. Majiteli toho psa, bych udělila stejný trest, k boudě a s těžkým řetězem na krku a jednou za den místo žrádla kopnout do koulí.

avecesar
5. 4. 2011 • 10:06

Kdybych měla tu vyšší moc, okamžitě bych chytla toho nemyslícího idiota, který tohle dopustil a přivázala bych ho rovněž k boudě a pěkně dlouho, dokud by neměl řetěz pěkně zarostlý jako ten ubohý pes!!Potom by si zaplatil veškeré výlohy za léčbu jak psa , tak sebe!!!Něco takového může udělat jen člověk jednoduchý nebo bezcitný, jiná možnost není!Člověk až žasne, že se v naší společnosti dějí takové hrůzy dnes a denně, je mi těch zvířet skutečně moc líto!Kdybych viděla něco podobného ve svém okolí, okamžitě bych nějakým způsobem zasáhla.Bohužel, většina lidí je k takovým věcem lhostejná!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.