Hrozný útok rotvajlerů: Holčička (3) bojuje o oko! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Hrozný útok rotvajlerů: Holčička (3) bojuje o oko!

Psi už jsou v útulku.
Psi už jsou v útulku. (Reprofoto TV Nova)

Malou vesnicí Podbradec na Ústecku teď obchází strach a smutek. Rotvajler tady v sobotu pokousal holčičku (3), další žena je po útoku psa zraněná.

Holčička (3) přišla se svou babičkou na návštěvu k rodinné známé. Jenže na dítě na dvorku zaútočili dva rotvajleři, se kterými si pravidelně hrála. Matka majitelky psů se je ihned snažila od děvčátka odtrhnout, ale pokousali i ji. Zatímco žena má zlomenou ruku, děvčátko je na tom bledě.

„Má vážná poranění na obličeji a rukou,“ potvrdila policejní mluvčí Jaromíra Střelcová. Podle informací Aha! holčička podstoupila pětihodinovou operaci pravé tváře, kterou měla potrhanou. Zřejmě také přijde o oko.

Majitelka psů Jana Pospíšilová si chování rotvajlerů nedokáže vysvětlit. „Nikdy neublížili. Musela je nějak vyprovokovat,“ říká žena. Ta po útoku převezla psy do útulku na pozorování. Co bude dál, ale nikdo neví.

„Už tady ty psy nechceme. Bojíme se vyjít na ulici,“ říkají sousedé. Pokud policisté prokáží, že za celou událost může majitelka psů, hrozí jí až 2 roky vězení.

Přečtěte si
kanibalka
7. 7. 2011 • 14:18

Samozdrejme nikdy pes nenapodane bezduvodne at je to rotvik nebo krysarik i kdyz t ymaly zakerny hajzlici sou nekdy zakernjesi nez ty velky ty velky fakt musi mit duvid.mam dve deti a rotvika nikdy opakuji nidy nezautocil amazli se snima a dam za ni ruku di ohne ze nez ublizit diteti tak raci kousne majitele toho ditete hlida i cizi deti

turbulence
5. 4. 2011 • 16:16

Blbost už jste o tom psali a znova opakuji psi za to nemohou určitě je nějak vyprovokovala jinak si to normální člověk neumí vysvětlit proč by útočili bez důvodně....

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.