Když páníčkovi přeskočí... ze psa je bizon! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Když páníčkovi přeskočí... ze psa je bizon!

Rozpoznat, jaké psí plemeno je Josh, je takřka nemožné. Fotograf z něj totiž udělal maličkého bizona, a ještě si neodpustil vytvarovat mu na boku hlavu severoamerického indiánského náčelníka i s péřovou čelenkou.
Rozpoznat, jaké psí plemeno je Josh, je takřka nemožné. Fotograf z něj totiž udělal maličkého bizona, a ještě si neodpustil vytvarovat mu na boku hlavu severoamerického indiánského náčelníka i s péřovou čelenkou.  (Profimedia.cz)

Je to ještě pes, nebo už bizon? Co to vlastně má být? Takové otázky asi napadnou každého, kdo vidí fotografie amerického fotografa Rena Netherlanda (49).

Ten každý rok najezdí až 30 000 km po celých Spojených státech a fotí a fotí. Obyčejná zvířata už mu ale nestačila, a tak si je začal přetvářet k obrazu svému. Ze psů a koček se stávají žirafy, velbloudi, bizoni, ale i piráti, indiáni nebo filmové postavy.

Přijde vám to zvrhlé a říkáte si, že tohle byste nikdy svému miláčkovi nenechali provést? Lidí, kteří ale dobrovolně nabízejí Renovi své psy jako modely, je neuvěřitelné množství...

 

 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.