Hrůzný nález: Mrtvý muž v poli umíral v bolestech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Hrůzný nález: Mrtvý muž v poli umíral v bolestech!

Přivolaní policisté zajistili místo nálezu a soudní lékař tělo ohledal.
Přivolaní policisté zajistili místo nálezu a soudní lékař tělo ohledal. ( pro Aha! – MIŽU)

Policie už zná totožnost muže, jehož tělo našel myslivec v pondělí na poli u Popovic ve středních Čechách. Ležel asi 200 metrů od místní komunikace. Podle informací Aha! jde o Slováka Romana Chalupu (†29).

Předběžné výsledky soudní pitvy ukázaly, že měl na těle několik poranění způsobených tupým předmětem. „Utrpěl je v důsledku cizího zavinění, ale bezprostřední příčinou úmrtí bylo prochladnutí. Ještě čekáme na toxikologické vyšetření,“ řekla včera Aha! mluvčí policie Praha-venkov Markéta Johnová.

Jedna z vyšetřovacích verzí předpokládá, že muže buď někdo srazil autem a místo poskytnutí pomoci ho odvlekl na pole, kde ho nechal. Druhá, že ho pachatel napadl úmyslně. Vše nasvědčuje tomu, že muž umíral ve velkých bolestech. „Nikdy jsem ho nepovažovala za taťku. Neustále měl problémy s penězi, stále někomu dlužil nebo půjčoval. Pořád ho někdo kvůli penězům naháněl,“ řekla včera Aha! dcera (27) Chalupovy družky. Připustila také, že měl velké problémy s alkoholem. V den, kdy zmizel, se s ním naposledy viděla doma. „Jen vyběhl nahoru, řekl, že si musí něco rychle vzít, že na něj čekají v autě. Byla to jeho poslední slova. Kdo čeká, neřekl,“ dodala dcera.

Večer se mu pokoušeli volat na mobil, ale byl už nedostupný. Rodina ještě tři dny čekala, jestli se vrátí, pak informovala o jeho zmizení policii. Ta se nyní snaží zmapovat jeho pohyb. „Hledáme svědky, kteří ho někde viděli od 13. do 27. března. Informace lze podat na linku 158,“ dodala Johnová.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.