V dopise na rozloučenou Tomek napsal: Mějte se tu dobře! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

V dopise na rozloučenou Tomek napsal: Mějte se tu dobře!

Středa odpoledne – mrtvé tělo Tomka odvážejí na pitevnu...
Středa odpoledne – mrtvé tělo Tomka odvážejí na pitevnu... (Aha! – Dan Černovský)

Obsah dopisu na rozloučenou, který Tomek napsal, než se v pondělí v pražské vazební věznici na Pankráci oběsil na teplácích, policie nadále tají. Aha! však obsah zná...

Kriminalisté zveřejnili jen to, že se v dopise nepřiznal k vraždě Aničky, ani se nevyjádřil k ničemu, co by s ní souviselo. „Bylo to krátké a čistě soukromé sdělení rodině ve smyslu: Mějte se tu dobře, držte se,“ řekl Aha! policejní zdroj.

Podle psycholožky Janiny Krockové je to známka toho, že Tomek vůči své rodině nějaké city přece jen choval. „Nebylo mu jedno, že za jeho zločin bude pykat rodina. Možná právě rodina byla jedním, nikoliv jediným, z důvodů, proč sebevraždu spáchal. Mohl se domnívat, že tímto gestem ji více ochrání před tím, co by na ni dopadlo, až by se potvrdilo, že je vrah,“ objasňuje psycholožka.

Rodina Aničky odmítá Tomkovu sebevraždu komentovat. „Na 99 procent všichni víme, že to byl on. Myslím si, že se to ví už delší dobu, podle těch informací,“ řekla dívčina matka ve včerejším Právu.

Přečtěte si
qwertina
27. 3. 2011 • 14:56

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.