Exprimátor Bém v nemocnici za zraněným synem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Exprimátor Bém v nemocnici za zraněným synem!

Bém s rodinou vystupují z auta a jdou navštívit těžce zraněného syna v nemocnici.
Bém s rodinou vystupují z auta a jdou navštívit těžce zraněného syna v nemocnici. (Aha! – Alexandr Malachovský, Martin Pekárek, Martin Přibyl, ara)

Rodinu pražského exprimátora Pavla Béma (47) postihla v sobotu nad ránem obrovská tragédie.

Jeho syn Jáchym (20) totiž po nočním alkoholickém tahu Prahou při pokusu vylézt na pražskou kašnu spadl a utrpěl vážné otevřené zlomeniny obou rukou.

Hrozí, že o pravou ruku přijde! V sobotu ho lékaři ponechali v umělém spánku, včera ho z něj ale probudili...

USTARANÁ RODINA

Vážně zraněného syna, o kterého se lékaři starají v Ústřední vojenské nemocnici v PrazeStřešovicích, jeli navštívit Bém, jeho manželka Radmila (45) a mladší syn Matouš (18). Ačkoliv na žádosti Aha! o vyjádření nereagovali, v jejich tvářích se zračila probdělá noc.

OSUDOVÁ NOC

Podle informací Aha! se při nočním tahu s kamarádem Jáchym rozhodl vylézt na Wimmerovu kašnu v centru Prahy. Z ní se ale zřítil a strhl hlavu sochy a celý vršek pražské památky, původně z konce 18. století. Podle lékařů mu těžké kusy kamene popadaly na ruce. Incident potvrdila i policie, která místo zadržení musela nařídit převezení Jáchyma do nemocnice. A tam konstatovali hrozivé důsledky.

PŘIJDE O RUKU?!

„Na obou rukou měl otevřené zlomeniny. Vystřídalo se na něm několik chirurgů a levou ruku se jim podařilo zachránit. Na té pravé má ale natolik porušené cévy, že mu ji na devadesát procent budou muset amputovat,“ prozradil Aha! dobře informovaný zdroj z nemocnice s tím, že mladík byl včera probuzen z umělého spánku.

PŮJDE ZA MŘÍŽE?

Nyní je otázkou, co člena pražské »zlaté mládeže« kromě doživotních zdravotních problémů čeká. „Zatím nebyla vyčíslena škoda, v pondělí předáme celou záležitost památkářům. Důsledky se pak budou odvíjet od výše škody,“ řekla Aha! mluvčí policie Jana Rösslerová.

Pokud ale škoda přesáhne půl milionu korun, mohlo by Jáchymovi hrozit ve věci poškození cizí věci šest měsíců až tři roky za mřížemi. Bémova rodina nyní může jen doufat, že hodnota historické kašny, jež je z velké části replikou, není tak vysoká…



Přečtěte si
hrneczuhrinevsi
22. 3. 2011 • 08:08

kdyby to nebyly peníze za našich daní, tak jim to přeji

hrneczuhrinevsi
22. 3. 2011 • 08:07

ahoj úchyláčku, zase perlíš?

hrneczuhrinevsi
22. 3. 2011 • 08:06

už neví co by roupama dělala. Snad alespoň syn topolánka zůstane celý

janka4
21. 3. 2011 • 20:31

Nic špatného se nikomu přát nemá.Pan Bém určitě škodu uhradí a mladému přeji uzdravení.Ponaučení přišlo pozdě.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.