Syn Pavla Béma: Amputují mu ruku?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Syn Pavla Béma: Amputují mu ruku?!

Pevel Bém
Pevel Bém (Aha! – Alexandr Malachovský, Martin Přiby)

Bývalému pražskému primátorovi Pavlu Bémovi (47) se podle informací Nedělního Aha! včera stala rodinná tragédie.

V sobotu kolem páté ranní totiž měli do Ústřední vojenské nemocnice v Praze-Střešovicích převézt jeho syna Jáchyma (20) s otevřenými zlomeninami obou rukou. A o pravou ruku s největší pravděpodobností přijde!

Podle informací Nedělního Aha! Jáchym s kamarády v sobotu nad ránem vymetal Prahu a pod vlivem alkoholu se rozhodl vyšplhat na sochu u jedné staroměstské kašny.

Z ní ale spadnul a zlomil si obě ruce. Zároveň došlo k poškození vzácné památky.

Po převozu do nemocnice konstatovali lékaři nebezpečné zranění rukou. „Na obou rukou měl otevřené zlomeniny. Vystřídalo se na něm několik chirurgů a levou ruku se jim podařilo zachránit. Na té pravé má ale natolik porušené cévy, že mu ji na devadesát procent budou muset amputovat,“ řekl Aha! dobře informovaný zdroj z oddělení, kde Jáchym leží v umělém spánku.

Jak jsou na tom Jáchymovi rodiče, Pavel a Radmila, se Aha! nepodařilo zjistit. Exprimátor  nereagoval na SMS a těsně před uzávěrkou nám práskl s telefonem.



Přečtěte si
schaukelpferd
21. 3. 2011 • 15:38

Sorry, opravuji text - nebyl myslen "prcek" ale "fracek", chybne jsem citovala. Dekuji za pochopeni

schaukelpferd
21. 3. 2011 • 15:36

Pana Bema nemusim vubec, ale ze bych jeho synatora musela hnedlinko pojmenovavat "promi - prckem" je trochu mimo misu. Myslim ze toho sameho se dopustili (bohuzel) i jini mladici a nebyli zrovna ze spektra VIP. Jo, a ILLIS preju, aby se splnilo to, ze jeji deticky (maminkou perfektne vychovany) se opravdu nikdy niceho takoveho nedopusti. Bohuzel znam pripady kdy si maminky tez braly plna usta a docela osklive na to v praxi dojely. Nechval venku vlastni, nebo se to vymsti. - to uz rikavala moje babicka. Takze madam, trochu pokory - oni ti vasi asi taky nebudou az tak koor perfektni......nic ve zlym

franta15
21. 3. 2011 • 11:01

Jsem šokovaný z toho, jak se tady tolik chlapů přiznává, že jako puberťáci dělali to samý. Proč potom kritizujete mladého Béma? Všichni chlapi by se měli nad sebou zamyslet, i ti mladí kteří jsou aktéry tolika hrozných věcí, ale i jejich otcové, kteří se nepoučili z toho co sami kdysi dělali a teď je jim srdečně jedno, že jejich trapné děcka dělají to samé, možná i horší. Patří chlapi ještě do kategorie lidi anebo jsou to nějací hybridi, něco mezi člověkem a zvířetem bez rozumu? Myslíte, že chlastat a dělat takové věci napadá i ženské nebo je to výsada nás chlapů?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.