Příběh štěněte z útulku, které uniklo smrti o vlásek: Roky rozdává radost! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Příběh štěněte z útulku, které uniklo smrti o vlásek: Roky rozdává radost!

Fotografie
Fotografie (internal)

Máma Rokyho takové štěstí neměla, její pán ji utýral hladem. Podobný osud měl potkat i malé štěně.

Že jen o vlásek uniklo smrti, za to vděčí lidem, kteří pejska dali do útulku v Chlumu u Hořic. Poté, co příběh Rokyho vyšel v deníku Aha!, se život Rokyho zásadně změnil. Štěňátko žije teď na Královéhradecku, jmenuje se Šmudla, je šťastné a nové majitelce dodává radost do života.

Pro pejska přijel do útulku vnuk nové paničky. „Skákal na nás, chtěl si hrát. Překvapilo nás, jak ochotně s námi jel v autě,“ vzpomíná Ondřej. „Vybrali jsme ho pro naši babičku, které umřel pejsek. Podle něj si také Rokyho přejmenovala,“ podotýká vnuk Šmudlovy paničky.

Radostné bylo i shledání s novou paní, které se pejsek na první pohled moc zalíbil. „Babička je šťastná. Šmudla už je u ní dva týdny a velmi se skamarádili,“ dodává Ondřej. I když je prý dáma v letech, z čiperného psího mladíka rozhodně obavy nemá.

„Celý život měla lovecké psy. Šmudla má k vyřádění velkou zahradu a my jsme vždy nablízku, kdyby potřebovala s ním pomoci,“ říká Ondřej. Šmudla ze všeho nejvíc miluje, když ho někdo z rodiny drbe na bříšku a když mu panička hází aporty.

843727:gallery:true:true

Přečtěte si
fukusima
20. 3. 2011 • 20:56

Nejlepší seriál ve všech novinách. Díky Aha!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.