Pitva Aničky: Před smrtí byla znásilněna! Otakar T. obviněn! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Pitva Aničky: Před smrtí byla znásilněna! Otakar T. obviněn!

Když si pro Otu T. přišli policisté do mostecké hospody, vůbec prý nevypadal překvapeně.
Když si pro Otu T. přišli policisté do mostecké hospody, vůbec prý nevypadal překvapeně. (reprofoto TV Nova)

Dosud jediný podezřelý v případu devítileté Aničky, která byla po pětiměsíčním pátrání včera nalezena mrtvá v pražské Troji, byl dnes obviněn z trestných činů vraždy, znásilnění a krádeže vloupáním.

Vyšetřovatelé v těchto chvílích se státním zástupcem řeší uvalení vazby na Otakara T. Obviněný muž využil svého práva nevypovídat. Už na podzim byl v souvislosti se zmizením Aničky vyšetřován, protože testy DNA mimo jiné potvrdily, že držel v ruce její batoh. Dosud však vždy tvrdil, že Aničku neviděl a že jí nijak neublížil. Policisté mu také prokázali 17 případů vykrádaček v Praze a ve Středočeském kraji. Podle všeho má podobných případů na svědomí mnohem více.

Devítiletá holčička se ztratila 13. října loňského roku na cestě ze školy v ulici Pod Písečnou. Od té doby po ní pátraly desítky policistů, městských strážníků, vojáků, hasičů a psovodů. Ve středu policie v oblasti nalezla tělo, u nějž expertízy prokázaly, že s největší pravděpodobností patří ztracené dívce. Pitva určila, že dítě zemřelo násilnou smrtí.



Přečtěte si
lukreciaborgia
18. 3. 2011 • 10:03

Já bych ty písálky z Blesku a AHA hnala před soud.Nic neví a otisknou fotku s tím,že to je on!To je štvanice na zloděje,který přiznává,že tam byl,že onanoval nad batůžkem,ale nezabil.Doufám,že budou zavřeni písálci z AHA,kteří by měli ctít presumci neviny.Taky doufám,že ho propustí.To je štvanice i vůči rodičům Aničky,když to bulvár poříd rozpitvává,ukazuje fotky,ukazuje hrobeček,dokonce i zabalenou Aničku v igelitu,no to je štvanice i na ty rodiče.Ale asi chtějí odvrátit pozornost od cikánů,kteří zmlátili a znásilnili toho 13-tiletého kluka a z 10 let jim soudce ubral 5 let.A v současné době probíhá soud s klukama z Vítkova,kteří by měli dostat doživotí.Měli by je pustit,protože už si to odseděli.A cikáni jedou do Londýna s expremiérem Fischerem a zjistí,že je jim tam dobře,tak poletí za naše prachy do Kanady.A kluci za ně budou trpět.To je hnus.

tunka
18. 3. 2011 • 07:16

hillarko, co ty jsi za spodinu, to je fakt děsné. Ty si neodpustíš ani při tak smutné události, ty tvoje hnusné řeči. Je mi líto tvé matky, kdyby věděla co porodila za zrůdu, tak už by se zasebevraždila přímo na porodním stole. Je mi tě holka líto, zřejmě tě nemá vůbec nikdo rád a tvůj život, je akorát o hnusném psaní na diskuzích!!!! A piš si co chceš a plivej ty svoje jedy ... slušného člověka stejně neurazíš. Dám ti ještě jednu radu a pak už mne nezajímáš. Navštiv prosím psychiatra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

petr11
18. 3. 2011 • 02:04

...už je to nechutný a je mi z toho na zvracení

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.