Policie našla ostatky dětského tělíčka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Policie našla ostatky dětského tělíčka!

V této jámě se nacházely ostatky dětského těla.
V této jámě se nacházely ostatky dětského těla. (Aha! Petr Novotný)

V pražské Troji našli policisté dětské tělo. Domnívají se, že jde o dívku, která je pohřešována od 13. října loňského roku.

Ostatky vyhrabala divoká zvěř. Zda jde však skutečně o zmizelou dívku, která se ztratila před 154 dny, musí nejdříve potvrdit policejní expertiza. Podle Aktualne.cz kriminalisté už požádali rodiče zmizelé dívky o identifikaci.

Dívka se nevrátila domů ze školy na Praze 8. Naposledy byla viděna, když šla se společně se spolužačkami ulicí Pod Písečnou.  Pak se ale jejich cesty rozdělily a od tohoto okamžiku ji nikdo neviděl. Poblíž místa, kde se školačky rozloučily, nalezli policisté dívčin batoh a několik metrů od něj láhev s pitím, ze které holčička pila ještě ve škole. Do akce byly okamžitě nasazeny desítky policistů, policejní vrtulník a psovodi. Veškeré hledání však bylo dosud marné.

Zapojili se i rodiče. Prostřednictvím médií nabídli odměnu 3,5 milionu korun. Ozvali se jim však jen vyděrači, kteří chtěli jejich tísnivé situace jen zneužít. Jeden z nich, Jan Zita (24), už byl potrestán soudem. Rodičům tvrdil, že dívku drží jako rukojmí. Za pokus o podvod a také útisk odešel od plzeňského okresního soudu s podmínkou. Dva a půl roku vězení mu soud odložil na zkušební dobu pěti let.

Kriminalisté opět zajistili Otakara T.

Z dívčina zmizení je podezřelý Otakar T. (41). Ten nejprve policii tvrdil, že dívku neviděl a že jí nijak neublížil. V částech výslechu, které se týkaly dívčina zmizení, neprošel detektorem lži. Testy DNA pak také prokázaly, že držel v ruce její batoh. Muž je obviněný z trestného činu zbavení osobní svobody, později mu přibylo stíhání za krádeže.

Dosud byl vyšetřován na svobodě, dnes jej policie pro jistotu zajistila v Mostě. Podle informací Aktuálně.cz totiž kriminalisté objevili otisky prstů na pracovním nářadí poblíž nalezeného těla. Analýza ukázala, že otisky patří Otakarovi T.

Další informace vám budeme přinášet průběžně, podorobnosti a fotky z místa nálezu se ale dozvíte v zítřejším deníku Aha!



Přečtěte si
nikto nevie
17. 3. 2011 • 10:27

Tělo v hloubce 1m nesplňuje ani standardní hloubku ze zákona o pohřebnictví. 2.Zvěř rozryla rozmrzlou zem do hloubky cca 30 až 50 cm a odkryla jen velmi malou část těla (pravděpodobně končetina). 3. Otisky z použitého nářadí policie získala až v úterý nebo ve středu. 4.Místo nálezu těla a místo kde byla naposledy spatřena je vzdušnou čarou cca 1 kilometr. Z toho vyplývá, že: 1.Ostatky byly uloženy ve velmi mělkém hrobu, když se končetina oběti nacházela cca 20 až 30 cm pod povrchem. 2.Na na nález ostatků pravděpodobně v úterý upozornil policii někdo z bezdomovců, nebo někdo z mysliveckého spolku. 3. 3D zařízení bylo ve středu policí dovezeno na místo jako zastírací manévr. 4. Cvičení policejní psi se na toto místo nikdy nedostali, protože by v jinak tak mělce zakopané tělo v prostředí,kterou do hloubky cca 60cm tvoří zetlelé listí a měkká zemina, jistě našli. 5. K činu muselo dojít v cca 500 metrů od místa, kde byla oběť naposledy spatřena a na místo pod nějakou záminkou násilníka oběť následovala dobrovolně. 6. Násilník musel velmi dobře celé okolí znát, musel před činem vědět kde oběť uschová, kde k tomu najde nářadí a do kterých míst umístí batoh oběti, tak aby zmátl případné nálezce. 7. Sexuální násilník musel mít vše dopředu připraveno, neboť měl velmi jen velmi málo času na to aby oběť oklamal,čin provedl,tělo zakopal, ukryl cca 1 km od místa kde spočívala oběť,její batoh. S největší pravděpodobností musel ten 1km zpocený s batohem. 8. Policie má dostatek přímých důkazů, aby hlavního podezřelého usvědčila. A)Detektor lži. Svědky C)Pot na batohu oběti D)Otisky prstů na nářadí a pytli ve kterém ukryl batoh oběti. E)Sperma na místě ukrytí batohu. F)Přiznání, že se na místě pohyboval, s oběť viděl a v místě ukrytí batohu onanoval. Když si policejní turbostudenti přestanou hrát na Kriminálku (Las Vegas,Miami, NY) a předají vyšetřování ostříleným policejním dědkům a bábám,dostanou toho zvrácenýho šmejda na ješitnost a stávající důkazy.

daiena
17. 3. 2011 • 01:25

a kdo ti dnes nakukal, že je tam od inkrimonovaných dnů, jáma. Vyčkej času, třeba je z doby co opadl sníh. Kritizovat umí každej

daiena
17. 3. 2011 • 01:22

Jo, to je děs, velký!

daiena
17. 3. 2011 • 01:21

kéž i po takové době, pitva prokázala víc, třeba i dobu vykopané jámy, nemusí být ze října . Je to moc smutnýýýýýýýýýý.

daiena
17. 3. 2011 • 01:16

promiň, ale bydlíme v okolí, je rozsáhlé a sama bych tam šla s obavami. Všude se válí stříkačky, lahve od chlastu. Jistá jsou snad jen tamní místa přírodních dětských hřišť a ještě raději kolektivně. Plno lidí tam už úchyly potkalo, bohužel. I v malém parčíků a za bílého dne se svede trestný čin, natož tady A pokud tam chodíte se psy dál, tak bacha na bachyně, jsou tam.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.