Poznáte tyto nohy? Jsou Miloše Zemana | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Poznáte tyto nohy? Jsou Miloše Zemana

Poznáte tyto nohy?
Poznáte tyto nohy? (pro Aha! – Jan Čada)

etradičně začal plánovanou návštěvu Zlínského kraje čestný předseda Strany práv občanů – zemanovců Miloš Zeman.

Před týdnem si doma na Vysočině zlomil palec levé nohy a musel kvůli tomu upravit oficiální program. Od včerejška už je ale zase fit, i když o holi…

„Stav se nejdříve moc nelepšil, dostal jsem zánět, a tak jsem rád využil odbornosti a péče zlínských lékařů,“ vyprávěl Aha! vsedě na vozíku s holí v ruce. „Šlo o drobný, zhruba desetiminutový ambulantní zákrok, pacient dostal antibiotika,“ doplnil primář zlínské traumatologie Marcel Guřan, který měl expremiéra v péči.

Zeman jinak program neměnil, zdravotní sestry si poslal pro cigarety, pak už se o holi vydal navštívit zlínského primátora Miroslava Adámka. „Nejvíce se těším na svého přítele Františka Čubu (bývalý předseda JZD Slušovice, pozn. red.), ten připravil dokonce zabijačku,“ zazářily při odjezdu z nemocnice Zemanovi oči při představě čerstvých škvarků, jitrniček a ovárku.

Miloš Zeman včera jel do nemocnice na vozíčku.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.