Příběhy pejsků z útulků: Rambo dal srdce nové paní! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Příběhy pejsků z útulků: Rambo dal srdce nové paní!

Rambo
Rambo (Pro Aha! – utulek-decin.estranky.cz, ara)

Štěstí se usmálo na dalšího hafana ze seriálu Aha!. Kříženec německého ovčáka Rambo našel domov v Praze. A už to není Rambo, ale Merlin.

„Rambo se k němu nehodí. Není bojovník. Třetí den, co jsme byli spolu, mě ťuklo, že bude Merlin,“ říká nová majitelka Lubica (49). Merlina si vzala i přesto, že má nemocné ledviny, a tudíž jeho výživa bude finančně náročnější.

Merlin je u ní spokojený. Má hned dva pelíšky, jeden v obýváku, druhý v ložnici. „V létě bude mít otevřené dveře na zahradu,“ plánuje panička. S Merlinem teď chodí často na procházky, aby zesílil.

„Je neuvěřitelně zvědavý. Jak se otočím, už má hlavu na stole, kouká do lednice nebo do myčky,“ líčí majitelka. Všechno zlé ale Merlin z hlavy zřejmě nevymazal. Vždy se prý lekne, když jde kolem někdo s holí.

Ben je v útulku už podruhé

Sedmiletý kříženec pinče Ben skončil již podruhé v útulku. Pán, který si ho asi před pěti lety adoptoval, se ho musel vzdát kvůli stěhování.

Oba byli smutní. Protože ale Ben s páníčkem prožil hezká léta, lidí se nebojí, má je rád a nadšeně rozdává lásku. „Ben je pohodář, hraje si rád se staršími dětmi, je mazel nenáročný na péči,“ říká vedoucí útulku Eveline Jahelková. Ocení pána, který se mu bude  hodně věnovat a pustí ho i na gauč.

Ben čeká v útulku v Děčíně. Volejte 412 510 594 a 605 801 617.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.