Zbytečná smrt řidiče (†26): Pomáhal při havárii a spadl z mostu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zbytečná smrt řidiče (†26): Pomáhal při havárii a spadl z mostu!

Na začátku tragédie byla nehoda tohoto vozu.
Na začátku tragédie byla nehoda tohoto vozu. (Policie ČR)

To je ale obrovská smůla! Tragicky včera zahynul řidič (†26), který chtěl pomoci lidem v havarovaném voze na dálnici D1.

Mladík se ale lekl přijíždějícího kamionu, a když před ním chtěl uskočit přes svodidla, spadl přímo z mostu!

Nehoda se stala na 153. km nejvytíženější české dálnice půl hodiny po půlnoci.

Ve směru na Prahu tam havarovala v pravém jízdním pruhu fabia se slovenskou registrační značkou. „Řidič z dosud nezjištěných důvodů narazil do svodidel,“ popsala kolizi policejní mluvčí Dana Čírtková. Vůz náraz sice zdemoloval, ale nikdo nebyl zraněn.

Krátce po této události zastavil u zle vypadající nehody řidič (†26) dodávky. Vystoupil a šel posádce pomoci. V tom momentě kolem projížděl kamion, který se snažil místo objet. Mladík se lekl a instinktivně skočil za svodidla. To se mu stalo osudným. Ve tmě si nevšiml, že je na kraji mostu, kde je betonový propustek. Tím propadl na polní cestu, která vede pod dálnicí. Pád ze zhruba desetimetrové výšky nepřežil.

„Utrpěl těžká zranění neslučitelná se životem. Policie okolnosti neštěstí vyšetřuje. Už teď je ale jisté, že na smrti mladého muže nenese podíl žádná cizí osoba a ani nedošlo k jeho střetu s projíždějícím nákladním vozidlem,“ dodala mluvčí.

Mladík uskočil před kamionem za svodidla. Už si ale nevšiml, že je na mostě.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.