Příběhy pejsků z útulků: Z Batmanky je šťastná Barunka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Příběhy pejsků z útulků: Z Batmanky je šťastná Barunka

Fotografie
Fotografie (internal)

Když jsme o asi dvouleté křížence jezevčíka Batmance ze zvonovické smečky začátkem února psali, nedávali jsme jí kvůli oční vadě a zranění oka velkou šanci na šťastnou budoucnost. Velmi jsme se mýlili...

Barunka, jak jí její nová panička říká, našla domov na Berounsku. „Doufám, že se jí s námi žije dobře. Spí se mnou v posteli. Seznamuje se s kocourem. Zrovna teď se tu honí,“ řekla včera Aha! paní Milena (55) Proč se z Batmanky stala Barunka? „Mně se to k ní hodí. Je takový roztomilý brouček. Už cestou domů jsem jí říkala, že bude Barunka. Za dva dny na to začala reagovat,“ dodává paní Milena. Fenka jí miluje.

„Je závisláček. Mně to ale nevadí,“ říká nová panička. Barunka je stále nejistá. „Když jedeme do lesa, ještě se trochu třese, ale procházky už se jí líbí,“ říká paní Milena. Proč si vybrala právě Barunku bez očička? „Jednak se mi líbí a jednak jsem si říkala, že když nemá očičko, nikdo ji nebude chtít,“ objasňuje majitelka. Teď si jen přeje, aby byla fenka zdravá...

Jorika nikdo nehledá

Na nového pána čeká malý nalezenec Jorik. Odkud přišel, nikdo neví, nikdo se o něj ani nepřihlásil.

Jorik je kříženec jorkšírského teriéra. Je mu asi šest let a váží 7 kilo. Svému pánovi bude skvělým společníkem. Je hodný, nekonfliktní, přátelský vůči lidem i psům. Je čistotný, a tak může žít i v bytě. Určitě by se  mu ale líbilo také v domku se zahrádkou.

826976:gallery:true:true

Volejte 777 895 626 - Jorik čeká v útulku v Chlumu u Hořic.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.