Šokující VIDEO – Děti si hrají na teroristu a oběti | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Šokující VIDEO – Děti si hrají na teroristu a oběti

I takhle vypadá dětská hra na hřišti.
I takhle vypadá dětská hra na hřišti. (Reprofoto YouTube.cz)

Tak to je šílené! Dětské hřiště se proměnilo v místo, kde byl spáchán krvavý atentát. Zemřel terorista a kvůli němu i spousta nevinných lidí. Tentokrát »jen« jako dětská hra…

Video pochází z Pákistánu. Partička zdejších dětí si na zdejším hřišti rozdělí před hrou role. A mohou začít… Jeden chlapec v černém – atentátník - objal skupinu dalších a vydal se na svou smrtící misi. Po chvíli se setká s dalším, tentokrát bíle oblečeným, který má zřejmě představovat policistu, a snaží se ho zastavit. Nepodaří se mu to však. Terorista bombu odpálí.

Vypadá to sice šíleně. Ale jen pro nás. Děti si jen hrály na to, co jim každý den hrozí, na to, co často vidí v televizi. „Je to děsivé a znepokojující,“ povzdechl si Salma Jafar z charitativní organizace Save the Children UK v Pákistánu. Nejvíc mu vadí to, že ze hry je zjevná sympatie s vrahem. „Děti vždycky dělají jen to, co okoukají u dospělých. A to jim pak připadá normální,“ řekla k tomu v britských médiích psycholožka Jennifer Upton.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.