Píďan už není nejsmutnější: Našel domov i kamarádku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Píďan už není nejsmutnější: Našel domov i kamarádku!

Píďan se svou novou kamarádkou Ťapkou našli po letech v útulku konečně domov.
Píďan se svou novou kamarádkou Ťapkou našli po letech v útulku konečně domov. (Aha! – A. Malachovský)

Oblíbený seriál deníku Aha! o chlupáčích pokračuje.

Každý den vám budeme přinášet příběhy pejsků, ke kterým byl život krutý, ale díky vám a zveřejnění jejich pohnutých osudů v Aha! našli nový domov. Navíc na stránkách vždy najdete i pejska, který neměl takové štěstí a na nového pána zatím čeká...

Píďan už není nejsmutnějším pejskem v Česku. Roztomilý kříženec, který prožil celý svůj život v útulku, se po deseti letech díky Aha! dostal »na svobodu«. Místo toho, aby dožil v kleci, užívá si krásný psí důchod.

Když deník Aha! zveřejnil Píďanův příběh, našlo se neuvěřitelných čtyřicet dva laskavých lidí, kteří mu chtěli dát domov. Nakonec si ho z útulku v Klášterci nad Ohří odvedl pan Konstantin, který opuštěným pejskům pomáhá dlouhodobě. Zaplatil například operaci očí jorkšírovi Justymu, o němž si přečetl také v Aha!, a pět psů, všichni jsou buď z útulku, nebo opuštění. Jednoho ovčáka chtěli dokonce sníst, tak jsem ho vykoupil,“ říká pan Konstantin.

Píďan se u nového pána nejvíc skamarádil s bílou fenkou Ťapkou. Nedají bez sebe ani ránu. Píďan miluje procházky a po dlouhých deseti letech v kleci si užívá běhání po pozemcích na farmě pana Konstantina. Na psí stáří si nemohl přát lepší osud...

Báře umřel pán

Na fenku křížence německého ovčáka Báru nebyli zlí lidé, ale osud. Je jí rok a umřel jí pán. Proto skončila v útulku.

Čím dříve najde nový domov, tím lépe pro ni i jejího nového majitele, který ji bude moci vychovat podle svých představ. Bára je temperamentní, veselá, hravá.

Může být ve smečce a na lidi je hodná. Je dominantnější, s kočkami a štěňaty nekamarádí. Potřebuje sportovněji založeného páníčka, který jí umožní dostatek pohybu, bude se věnovat jejímu výcviku nebo psím sportům.

Bára čeká v útulku v Kralupech n. Vltavou. Volejte 775 105 275.

Bára čeká v útulku v Kralupech n. Vltavou

Přečtěte si
cherrie8
2. 3. 2011 • 00:32

Sláva, Píďanek našel konečně domov. Pane Konstantin, z celého srdce Vám upřímně děkuji a doufám, že Píďánek na starý kolena konečně pozná co to je mít laskavého páníčka, teploučký pelíšek a misku neustále plnou. To je krásná zpráva, redaktoři Aha i vám patří dík, dík za všechno, co děláte pro němé tváře!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.