Příběhy pejsků z útulků: Trojlístek smutných psů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Příběhy pejsků z útulků: Trojlístek smutných psů!

Lucius čeká v útulku v Děčíně.
Lucius čeká v útulku v Děčíně. (Pro Aha! – Ivan Dostál, utulek-decin.estranky.cz, ara)

Příběhy pejsků, kterých se majitelé zbavili a oni teď v útulcích čekají na nové pány, má u našich čtenářů ohlas.

Mnozí z vás už dokonce přijali nešťastné pejsky do svých domovů. Jak se vlastně vyvíjejí další osudy psů, kteří byli na našich stránkách? To se budete v našem seriálu dozvídat už od zítřka! Dnes ale pro vás máme další trojlístek psů, kteří na svou druhou šanci teprve čekají. Pomůžete jim?

Lucius touží po hraní

Temperamentní odrostlé štěně křížence labradorského retrívra Lucia majitel vyhodil z domu, sotva přestal být roztomilou chlupatou kuličkou.

Lucius dlouho pobíhal po okolí Děčína. Hubl a v zimě se ploužil sám zasněženými pláněmi. Hledal potravu a trochu lásky. Nikdo mu ale neotevřel dveře, a tak skončil v útulku. Je mu rok, v kohoutku měří 52 cm a váží 16 kg.

„Je milý, temperamentní společník s laskavou povahou labradora, ochotný v jakoukoliv denní či noční hodinu následovat ve všech aktivitách svého pána,“ říká vedoucí děčínského útulku Eveline Jahelková.

Lucius miluje aporty, má vynikající čich, který se dá využít k pachovým hrám a stopování. S ostatními psy kamarádí, jen misku se žrádlem si tvrdě brání. Hodí se i k dětem a nejlépe by mu bylo v aktivní rodině, se kterou by mohl chodit na výlety a sportovat.

Lucius čeká v útulku v Děčíně. Volejte 412 510 594 nebo 605 801 617.

.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.