Pejsci z útulků: Tihle chlupáči hledají pána! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Pejsci z útulků: Tihle chlupáči hledají pána!

Bary čeká v útulku v Kralupech nad Vltavou.
Bary čeká v útulku v Kralupech nad Vltavou. (Pro Aha! – kralupy.estranky.cz)

Nenarodili se s »psí modrou krví«, nezdobí je úctyhodný rodokmen, ale jejich srdce jsou přesto ušlechtilá. S důvěrou je lidem nabízejí. Pomůžete jim?

Štěňata chtěli utratit

Tato štěňátka bojovala o život v jedné karanténní stanici na Slovensku. Pejsci tam byli v mrazech ve venkovním kotci a hrozilo jim utracení. Nyní na svého pána čekají u Pardubic, kam byli převezeni.

„Máme čtyři fenky, tři černé a jednu hnědou, a dva hnědé pejsky. Štěňata jsou kříženci německého ovčáka a v dospělosti budou asi střední velikosti,“ říká Pavla Hybská, která o hafany pečuje.

Všechna štěňata jsou přátelská, kontaktní a nebojácná. Hodí se k domku se zahrádkou a nebo do bytu k lidem, kteří vědí, co obnáší pejsek v bytě, a jsou ochotni věnovat mu svůj čas. Huňatým sourozencům jsou už tři měsíce a pomalu se ze zvídavé partičky stává demoliční četa.

Štěňata čekají v depozitu u Pardubic. Volejte 605 458 087.

Bary přišel o pána i zahradu!

Kříženec bernského salašnického psa Bary se dostal do útulku, když jeho páníčkovi odebrali zahradu, na které žil. Bary byl zabaven a majitel odešel do domova důchodců.

Baryček je zvyklý žít venku, ale uvítá i možnost sdílet spolu s páníčkem jeho obydlí. Je temperamentní, na vodítku mírně táhne. Je rád v kontaktu s lidmi a na zahradě žil spolu s dalšími dvěma psy. „Je trochu samorost, ale bystrý a učenlivý,“ říká o něm vedoucí útulku Monika Kolková. Barymu je 4 až 5 let.

Bary čeká v útulku v Kralupech nad Vltavou. Volejte 775 105 275.

Bary čeká v útulku v Kralupech nad Vltavou.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.