Příběhy pejsků z útulků! Nenechte nás samotné | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Příběhy pejsků z útulků! Nenechte nás samotné

Asta a Roky
Asta a Roky (utulek-chlum.estranky.cz)

Sirotkům je na světě vždycky těžko, i když to nejsou lidé, ale »jen« pejsci. I jim chybí buď máma nebo člověk, kterého měli rádi a byli na něm závislí. O to více touží najít vlastní domov.

Mámu jim pán utýral

Jmenujeme se Asta a Roky. Mámu nám člověk, u kterého jsme se narodili, utýral hlady a špatným zacházením. Pak ji zahrabal pod zem. I nás chtěl utrápit, ale jiní lidé nás zachránili a dali do útulku v Chlumu u Hořic.

Naši předkové jsou prý husky a knírač. Jsou nám tři měsíce, jsme milí, samostatní a zvídaví. Chceme si hlavně hrát, mazlit se s vlastním pánem a učit se, jak se správně chovat, aby z nás měl radost a byl na celý život naším kamarádem. Až vyrosteme nebudeme žádní mrňousové ale ani velikáni. Budeme tak akorát. Čekáme!

Asta a Roky čekají v útulku Chlum u Hořic.

Volejte 777 895 626

Mazlík teskní, umřel mu pán

Jak vidíte, jsem střední kříženec dalmatina a říkají mi Mazlík. Jsou mi teprve tři roky a v útulku jsem už podruhé. První majitel mi neukázal místo ve smečce, a tak jsem vládl a dělal si, co jsem chtěl. Pak mě vyhodil.

V útulku jsem pochopil, že nemohu poroučet, uklidnil jsem se a adoptoval si mě hodný pán. Byl jsem jeho společník až do chvíle, než zemřel. A tak jsem zase v útulku a čekám na nového člověka. Jsem temperamentní a touha dominovat ve mě stále dřímá. Avšak po rázném upozornění, že šéfem nejsem, se rád podřídím, a je ze mě mazel. Jsem zvyklý žít v bytě, ale spokojený budu i v domku se zahrádkou. S ostatními psy se snáším dobře. Jen děti nejsou můj »šálek čaje«.

Mazlík čeká v útulku v Kralupech nad Vltavou.

Volejte 775 105 275



Autor:  vet

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.