Eva Jurinová a Tina Pletánková: Do Motola? Nikdy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Eva Jurinová a Tina Pletánková: Do Motola? Nikdy!

Fotografie
Fotografie (internal)

Kdo se stane po vyhozené Evě Jurinové (57) novou mluvčí Fakultní nemocnice Motol?

Na ředitele pražského špitálu Miloslava Ludvíka udělala dlouhý nos po Jurinové i další hvězda televizní obrazovky – bývalá rosnička TV Prima Tina Pletánková (41).

Právě Pletánková byla podle informací z vedení nemocnice jasnou favoritkou. „Měla velké šance, má zkušenosti, umí vystupovat v médiích. A již s ředitelem spolupracovala, podporovala ho ve volební kampani,“ uvedl zdroj Aha! Potvrdila to i sama Pletánková. „Zúčastnila jsem se prvního kola. Účast ve druhém jsem odmítla, mám k tomu soukromé důvody,“ řekla blondýnka Tina.

„Do druhého kola postoupilo pět adeptů,“ sdělil šéf tiskového oddělení nemocnice Jaromír Morávek. Do úterního konkurzu ale půjdou jen tři. Kromě Pletánkové se nedostaví ani Jurinová, která i přes vyhazov byla stále ve hře. „Rovněž se ho nezúčastním. Navíc se svým právníkem zvažuji trestní kroky na podezření z pletichy při výběrovém řízení. Odstoupení Tiny považuji za férové gesto,“ řekla Jurinová.

810593:gallery:true:true

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.