Muž, který chtěl zabít své sousedy: Byl to feťák! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Muž, který chtěl zabít své sousedy: Byl to feťák!

.
(Pro Aha! – MIŽU)

Muž (†27), který ve středu odpoledne v pražských Nuslích pistolí ohrožoval obyvatele domu a nakonec byl policejní zásahovou jednotkou zastřelen, byl narkoman.

Obyvatelům domu vyhrožoval pravidelně. Policie navíc na místě zasahovala už v pondělí!

Muž bydlel v domě zhruba dva měsíce a problémy s ním byly po celou dobu. „Byl to člověk závislý na omamných a psychotropních látkách,“ uvedla policejní mluvčí Andrea Zoulová.

Podle výpovědí ostatních nájemníků jim jejich soused obracel rohožky, kopal do dveří, zvonil na zvonky a znečišťoval chodby. „Bylo jen otázkou času, kdy se něco stane,“ řekl Aha! obyvatel domu.

Vyšinutý mladík vyhrožoval sousedům už v pondělí. Když ale policie přijela na místo, byl pryč. Drama vyvrcholilo ve středu, kdy narkoman ohrožoval obyvatele domu pistolí. Tu nakonec obrátil i proti policistům.

Zásahová jednotka ho proto zneškodnila, poté v bytě nalezli policisté další nelegálně drženou pistoli. Postup zasahujících policistů šetří policejní inspekce.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.