Zvrhlík z Holešova (62) zneužíval neteře (6): Musely mu sahat na penis! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Zvrhlík z Holešova (62) zneužíval neteře (6): Musely mu sahat na penis!

Obviněný včera u soudu.
Obviněný včera u soudu. ( pro Aha! – Jan Čada)

Jako hodný strýček se choval muž (62) z Holešova na Zlínsku ke svým dvěma neteřím. Nešlo však o nezištnou lásku, holčičky totiž chlípný strýc zneužíval! Včera si za to odnesl od soudu tříletý trest.

Využíval zaneprázdněnosti rodičů malých děvčat a nabízel jim hlídání. První dívenka se před ním musela svlékat v létě 2004, on ji pak opakovaně osahával a hladil po celém těle včetně přirození. Líbal ji, přičemž jí strkal jazyk do pusy, a donutil ji, aby mu sahala na penis. Stejně se choval loni od ledna do srpna i k její sestře. „Vina je jednoznačně prokázána. Není žádná pochybnost, že se to odehrálo tak, jak popisují poškozené,“ uvedl předseda senátu Radomír Koudela.

Muži hrozilo 5 až 12 let vězení, soud mu ale mimořádně uložil trest pod dolní hranicí sazby. Současně nařídil i psychiatrickou a sexuologickou léčbu v ambulantní formě. „Něco jsem udělal, lituji toho. Příliš si to ale nepamatuji,“ uvedl včera obžalovaný. Podle znalce muž trpí sexuální nezralostí s výrazně pedofilními rysy.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.