Šejkové si vybírají Češky z katalogu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Šejkové si vybírají Češky z katalogu!

Arabským boháčům stačí nahlédnout do katalogu...
Arabským boháčům stačí nahlédnout do katalogu...  (Profimedia.cz)

Ve Spojených arabských emirátech otevřela svou pobočku seznamovací kancelář Hand in Hand, která tamním mužům nabízí seznámení s českými a slovenskými dívkami.

Princip je jednoduchý. Arabský klient dostane katalog, v němž si vybere, jaká žena by se mu líbila. Seznamka mu ji doručí a pak už jen stačí, aby přeskočila jiskra a... Může být svatba! Dvě veselky už takto agentura sjednala.

Arabům se na Češkách prý líbí evropský vzhled, ale také to, že nejsou »zkažené feminismem« jako ženy ze západní Evropy nebo USA. Jedinými podmínkami, aby seznamka zařadila ženu do katalogu, je znalost angličtiny a plnoletost. Ženy neplatí nic, zato Arabové musí za seznámení firmě uhradit v přepočtu zhruba 35 tisíc korun. Údajně prý jde o muže z nejvyšších vrstev.

„Našimi klienty jsou lékaři, právníci, majitelé společností, manažeři a finančníci, kteří pro nedostatek času či nechuť hledat partnerku ve svém okolí hledají životní lásku právě zde,“ chlubí se firma na svých stránkách. „Hledají trvalý a bezpečný vztah, proto vyhledávají ženy z Česka a Slovenska, které jsou ve světě proslulé svou krásou, šarmem, inteligencí a smyslem pro rodinu. Tedy kvalitami, které jen zřídka nacházejí u žen ve svých zemích.“

Přečtěte si
-bello-
24. 7. 2015 • 07:17

tomik007 jak to myslíš, komunistický kapitalismus? Evropa jako celek je spíš sociální stát oproti např. US.Jaký komunistický kapitalismus produkuje Arábie ?Nechápu ? Nevím, jestli víš vůbec o čem přesně mluvíš. A ty holky v katalogu jsou stejně většinou ukáčka, nebo Rusky.

tajna1509
23. 7. 2015 • 19:02

ale je vsem kravam pitomym jasne ze tam muz muze mit az 5 zen a chodi zahalene a nesmi si oloupat sama ani banan i to zakazali aby nemela hrisne myslenky paka - byla jsem tam tak toho vim mnohem vice

winterfreshka
3. 2. 2011 • 14:55

p.r.d.e.l.í,škrabáci trapní.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.