Žena (25) odmítla mluvit s násilníkem a on... Za chvíli ji pobodal! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Žena (25) odmítla mluvit s násilníkem a on... Za chvíli ji pobodal!

Muž dívku oslovil v podchodu. Ta jen sklopila oči a šla dál.
Muž dívku oslovil v podchodu. Ta jen sklopila oči a šla dál. (pro Aha! – Policie ČR)

K nepochopitelnému a brutálnímu útoku došlo v úterý ve Frýdku-Místku. Agresivní muž tam obtěžoval kolemjdoucí v podchodu u nádraží.

Pak se obrátil na procházející mladou ženu (25). Když se s ním dívka nedala do řeči, začal jí sprostě nadávat. Poté vytáhl nůž a čtyřikrát ji bodl do zad.

Dívka přijela do Frýdku-Místku zřejmě vlakem z Ostravy. Muž ji na nádraží oslovil, ta však nereagovala, sklopila zrak a snažila se kolem agresora projít. Na záběrech z kamer, které zaznamenaly události malou chvíli před brutálním útokem, je vidět, že se jí to skutečně podařilo. „Jenže o několik minut později ženu našli kousek od nádraží u budovy banky se čtyřmi bodnořeznými ranami v zádech v oblasti ledvin. Svědci popsali, že muž, který ženu napadl, po ní vulgárně pokřikoval a vyhrožoval dalším útokem,“ popsal Aha! policejní mluvčí Ivan Žurovec.

Dívka skončila s těžkými poraněními v nemocnici, čepel totiž zasáhla ledviny. Lékaři bojují o její život. Podle policie je pachatel impulzivní a nebezpečný. Zřejmě pobodal dívku jen proto, že na něj nereagovala a nedala se s ním do řeči. „Hrozí, že by mohl útok zopakovat,“ varuje Ivan Žurovec. Policie prosí svědky incidentu, aby se ohlásili. V případě dopadení hrozí násilníkovi za těžké ublížení na zdraví až desetileté vězení.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.