Bárta vzkázal Nečasovi: Ty děcko! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Bárta vzkázal Nečasovi: Ty děcko!

Jak se asi tvářil premiér, když slyšel o Bártově excesu?
Jak se asi tvářil premiér, když slyšel o Bártově excesu? (ČTK)

Už nějakou dobu je v koalici pořádná mela, a to hlavně kvůli rozporům »nováčků« Věcí veřejných s ODS premiéra Petra Nečase.

Véčkaři před Vánocemi dokonce vyhrožovali potopením vlády a ministři museli na kobereček k prezidentu Václavu Klausovi. To, co se děje teď, však nemá obdoby! Ministr dopravy Vít Bárta (VV) totiž napsal na svůj facebookový profi l: „Pan premiér se už opravdu začíná chovat jako malé děcko a mně s ním začíná docházet trpělivost.“

Situace si všiml server Novinky.cz, podle jeho informací ale Bárta po hodině vzkaz radši smazal. Jeho mluvčí Karel Hanzelka pak řekl, že vzkaz napsal »omylem« člen Bártova PR týmu...

Proč ale dělají VV scény nyní? Všechno začalo ve středu, kdy pověřená komise vybrala jako nového policejního prezidenta Petra Lessyho, favorita ministra vnitra Radka Johna (VV).

Sám ministr totiž o volbě neinformoval Nečase osobně. Místo toho mu jeho asistentka jen poslala SMS. „To nelze považovat za seriózní formu komunikace,“ měl k tomu říct sám Nečas, který vyjádřil pochybnosti o tom, jestli byl Lessy vybrán spravedlivě a nestranně.

Právě proto facebookový výrok o Nečasově dětinskosti. Na Bártově profilu mělo údajně být také: „Začínám nabývat pocitu, že premiér Nečas by chtěl za policejního prezidenta nejraději Ivana Langera.“ Jenže, drahá vládo, voliči začínají nabývat pocitu, že se místo spravování státu jen hašteříte!

Trojúhelník nenávisti

  • Ačkoliv Bárta s Johnem působí jako kamarádi, zajedno nejsou. Bárta o Johnovi vykládá, že dělá ve straně chaos. John má pak prý problém s Bártovou arogancí.
  • Nečas podle informací Aha! trvale není spokojen s Johnovou prací. A John měl na nedávném večírku VV o premiérovi vykřikovat, že to je »kretén«!
  • Po žlučovitém výlevu, ať už kohokoliv, na Facebooku se může Bárta připravit na pořádný problém! Podle koaliční smlouvy totiž musí být s Nečasem alespoň na veřejnosti zajedno…
Přečtěte si
zadnice
21. 1. 2011 • 13:28

Ono to tak opravdu vypadá, naozaj!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.