Unikl profil Otakara T., podezřelého ze zmizení Aničky: INTELIGENTNÍ LHÁŘ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Unikl profil Otakara T., podezřelého ze zmizení Aničky: INTELIGENTNÍ LHÁŘ!

Otakar T., hlavní podezřelý. O jeho vině spousta lidí vůbec nepochybuje, důkazy proti němu však policiezřejměnemá.
Otakar T., hlavní podezřelý. O jeho vině spousta lidí vůbec nepochybuje, důkazy proti němu však policiezřejměnemá. (TV Prima, ara)

Nadprůměrně inteligentní lhář – takový je podle psychologů a psychiatrů Otakar T. (41), hlavní podezřelý v případu zmizení Aničky Janatkové (9) z pražské Troji.

Ta beze stopy zmizela před víc než třemi měsíci.

Psychopatická osobnost se silnými sklony ke lhaní. Takový je podle odborníků Otakar T., hlavní podezřelý v případu Aničky Janatkové. Podle znalců mu scházejí emoce a je velmi inteligentní. V IQ testu mu vyšlo 122 bodů, přitom průměr v Česku je 107,03. Uvedl to server Aktuálně.cz.

Policisté ale o vině mimořádně fyzicky zdatného Otakara T. nepochybují, přesto jej soudce nevzal do vazby. I tak se zdá, že mu začíná být horká půda pod nohama! Před Vánocemi údajně poprvé nedorazil na jeden ze sjednaných výslechů, namísto toho se ale objevil v Troji nedaleko míst, kde Anna zmizela. Podle sousedů ho vyhodila družka z mosteckého bytu, kde do té doby žil. „Vím, že mu pak jasně řekla, ať si dá nejdřív do pořádku své věci, a teprve pak se může vrátit,“ řekl bratr obviněného Martin. Na mobilu je Otakar T. nedostupný.

Policie včera řekla, že ne všechny zveřejněné informace o podezřelém jsou pravdivé. „Jakékoli potvrzování či vyvracení informací o obviněném by mohlo ohrozit vyšetřování,“ uvedla mluvčí pražské policie Andrea Zoulová. „Je jedno, kde se zdržuje. Pro nás je důležité, že přebírá poštu a chodí k výslechům, byť při nich nespolupracuje a nevypovídá.“ Podle informací Aha! pochází muž z prominentní policejní rodiny, a tak dobře ví, jak se v takových situacích chovat. Otec je bývalý policista a matka stále zaměstnankyně ministerstva vnitra u speciálního vyšetřovacího útvaru. Nové zprávy o Otakaru T. ale nevzrušují rodinu ztracené dívky. „Policie nám tyto informace nepotvrdila. Nevíme, co je na tom pravdy,“ komentovala včera pro Aha! novinky rodina.

Policisté mají údajně nadále dvě vyšetřovací verze, obě souvisejí s majetkem: Podle první šlo o vyloupení luxusního domu Janatkových a zloději chtěli Aničce sebrat klíče. Druhá verze hovoří o únosu, protože otec dívky je úspěšný podnikatel a dnes v podstatě rentiér. V obou případech se ale něco »zvrtlo«.

793095:gallery:true:true

Přečtěte si
ivkanatka
18. 1. 2011 • 16:42

 Panebože, proč ho vůbec pouštěli z vazby ?!? Určitě po sobě zametl stopy a teď se směje. Toho soudce nechápu ! Hajzl, který žije dvojí život, s Policií nespolupracuje a je jen otázka času, kdy zase zmizí.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.