Načapali jsme je! Tohle je nový milenec Brožové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Načapali jsme je! Tohle je nový milenec Brožové

Kateřina v obětí s boháčem Borisem Kollárem.
Kateřina v obětí s boháčem Borisem Kollárem. (Aha!: Marek PÁTEK)

PRAHA/BRATISLAVA – Kateřina Brožová (38) už nového milence neskrývá! A deníku Aha! o něm prozradila vše! Třeba i to, jak se se zámožným bratislavským podnikatelem Borisem Kollárem (41) seznámila! Boris ji totiž doslova uhnal!

  • Milionář ze Slovenska
  • Kovarčík skřípe zuby

„Bylo to na Miss Universe na Slovensku, oba jsme byli v porotě a já tam i zpívala. Po několika dnech mě kontaktoval, několikrát napsal a zavolal, a nakonec z toho vzniklo něco vážnějšího,“ říká krásná Kateřina. A co na to její bývalý přítel Peter Kovarčík (56)? Ten jen skřípe zuby. Kateřinin nový muž je totiž nejen bohatý a krásný, ale podstatně mladší!

Přestože Kateřina s Borisem už chodí téměř půl roku, jejich společnou fotografii se podařilo pořídit až na předávání TOM – televizní osobnosti slovenské televize Markíza. Jinak už toho ale stihli společně dost. Třeba vyjet na společnou dovolenou do Chorvatska.

„Byli jsme týden na lodi,“ říká Kateřina, kterou samozřejmě doprovázela i její dcera Kačenka (4). Její přítel má totiž dcerku stejně starou, což pro Kateřinu představuje další společné pouto. „Holky už se párkrát viděly, mají se rády. Dřímá v nich zdravá sourozenecká soupeřivost, co má jedna, musí mít i druhá, jsou to správné ženské,“ směje se půvabná herečka, kterou čeká náročný pracovní podzim.

„Na přelomu září a října vydávám nové album, v Bratislavě zkouším »Hello, Dolly« a také se tam chystám na soutěž StarDance, ve které se bude soutěžit ve společenských tancích. Cvičím osm hodin týdně,“ vypočítává Kateřina.

Ještě štěstí, že její milý je Slovák, pracovní povinnosti v Bratislavě jí Borisova blízkost a luxusní dům můžou jen zpříjemnit. „Od října navíc natáčíme třetí řadu Pojišťovny štěstí, takže to bude docela náročné. Vztah na dálku je vždy komplikovaný, ale snažíme se to řešit,“ dodává Kateřina Brožová. Z jejího hlasu je ale patrné, že by byla ráda, aby tento vztah vydržel.

Boris Kollár je na Slovensku považovaný za velkého playboye a úspěšného muže. Vlastní několik lyžařských středisek a figuruje asi ve dvacítce úspěšných firem. Kromě luxusního domu v Bratislavě vlastní také několik drahých aut a kdysi se spekulovalo i o jeho vztahu se slovenskou sexbombou Zuzanou Belohorcovou.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.