NEJSMUTNĚJŠÍ PES v Česku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

NEJSMUTNĚJŠÍ PES v Česku

Fotografie
Fotografie (internal)

Každý pejsek, který se dostane do útulku, touží po jediném – najít páníčka a nový domov. Píďan z Klášterce nad Ohří tohle štěstí nikdy neměl. Do útulku se dostal coby štěně a je v něm už neuvěřitelných deset let!

Celý život strávil Píďan v kotci za mřížemi. Jako maličké štěňátko ho před deseti lety přivezla městská policie. Několikrát už to vypadalo, že Píďan páníčka najde. Zájemci si vždycky ale nakonec vybrali jiné štěně. Podle pracovníků útulku je přitom Píďan klidný pejsek s milou a nekonfliktní povahou. A trochu smutnýma očima, to se ale není co divit...

S každým rokem, který Píďanovi přibýval, klesaly šance, že si ho někdo vezme. Dnes je to zasloužilý psí senior, který touží jen po tom, aby strávil podzim života v klidu s milujícím páníčkem. „Píďan je vůbec první pes, který do našeho útulku přišel. A je tady stále,“ říká posmutněle Ivo Fischl z útulku v Klášterci.

Pejsek by se prý hodil ke staršímu člověku, který touží po společníkovi na stáří a už se nechce trápit s rozjíveným štěnětem.

Víte, že...

...lidé se pletou, když si myslí, že v útulku jsou pouze psi, kterých se majitel zbavil kvůli zdravotním problémům a potížím s chováním? Ve skutečnosti se v útulcích nachází daleko více psů, kteří měli smůlu na nezodpovědné majitele. Ti se jich zbaví často jen proto, že se jim hafan omrzel.

Přečtěte si
zaj-po
15. 1. 2011 • 11:50

LIDÉ, PROSÍM VÁS MILUJTE ZVÍŘATA, TU LÁSKU SI ZASLOUŽÍ!!!

lilma
14. 1. 2011 • 09:14

*kocourka

lilma
14. 1. 2011 • 09:13

Preji hafikovi, at se na nej konecne usmeje stesti a nekdo si jej konecne s laskou vezme. je mi ho lito, kdybych nemela uz psika a ko***, tak bych si ho vzala..

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.