Na motorce se řítil v protisměru! Srážku s autem nepřežil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Na motorce se řítil v protisměru! Srážku s autem nepřežil!

Pro motorkáře byl tento víkend tragický. Dva  při nehodách zemřeli.
Pro motorkáře byl tento víkend tragický. Dva při nehodách zemřeli.

KLADNO – Kaskadérský kousek se stal osudným příliš rychlému motorkáři (36). U obce Uhy na Kladensku předjížděl auta tak rychle, že se nestačil vyhnout odbočujícímu autu. Na místě zemřel.

Tragédie se na rychlostní silnici mezi Slaným a Mělníkem stala v sobotu zhruba deset minut před šestou odpoledne. „Motorkář předjížděl náklaďák, před kterým jel osobní vůz. Auto začalo odbočovat doleva a motocyklista ve velké rychlosti do něj narazil,“ popsal nehodu Pavel Truxa, mluvčí středočeské policie.

Na místo ihned vyjela sanitka z Kralup a také vrtulník z Prahy. Do příjezdu záchranářů zraněného muže resuscitovali svědci nehody. „Posádka záchranné služby v oživování po příjezdu pokračovala. Pacient utrpěl mnohočetná poranění břicha a ačkoliv záchranáři obnovili jeho základní životní funkce, než ho stačil odvést vrtulník, zemřel,“ řekla mluvčí středočeské záchranky Nina Šeblová. Nikdo další nebyl při nehodě zraněn.

Podobná tragédie se v sobotu kolem čtvrté odpoledne stala i mezi Pískovou a Kostelní Lhotou na Nymbursku. Pětatřicetiletý motorkář tu v rychlosti 230 km/h narazil do návěsu traktoru, který přejížděl silnici. Také on nehodu nepřežil.

11.9.2006

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.