Astrologové varují: Pozor na sebevraždy! Dnes je magický den! Zažijeme zatmění Měsíce, úplněk a zimní slunovrat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Astrologové varují: Pozor na sebevraždy! Dnes je magický den! Zažijeme zatmění Měsíce, úplněk a zimní slunovrat!

Taťana Labovská varuje, že dnešek může být kritický pro citlivé jedince.
Taťana Labovská varuje, že dnešek může být kritický pro citlivé jedince. (Aha! – Martin Pekárek, Profimedia.cz)

Čeká nás neobyčejný den! V úterý ráno dojde k částečnému zatmění Měsíce, navíc je úplněk a zimní slunovrat. Citliví jedinci by si měli dávat pozor. Hrozí vzestup násilných činů i sebevražd.

„Lidé, na které běžně působí úplněk, budou dnes cítit mnohem silnější vliv kosmických energií umocněný zatměním Měsíce a slunovratem. Mohou být unavení nebo mít bolesti hlavy,“ varuje astroložka a numeroložka Taťana Labovská. Podle ní však hrozí i zvýšení počtu sebevražd, úrazů a násilných trestných činů.

„Dnešek je ideálním dnem k definitivnímu rozlousknutí vleklých problémů. Dávejte si však pozor, může svádět ke zbrklým a radikálním řešením,“ doplnila numeroložka. Zatmění Měsíce dnes přijde zhruba po sedmé hodině, po osmé Měsíc zapadne za obzor. V Česku ukousne zemský stín z úplňku jen krajíček.

Na úterý 21. prosince zároveň připadá zimní slunovrat. Slunce dosáhne obratníku Kozoroha a vrací se zpět na severní polokouli. Ode dneška se začnou prodlužovat dny. A hned čtvrtého ledna se můžeme těšit na částečné zatmění Slunce.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.