Madonna po koncertu: Zběsilá jízda Prahou - 160 km/h | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Madonna po koncertu: Zběsilá jízda Prahou - 160 km/h

Zpocená Madonna odjela po koncertu ze Sazka Areny do hotelu pouze v županu.
Zpocená Madonna odjela po koncertu ze Sazka Areny do hotelu pouze v županu. (Aha!: Dalibor PUCHTA)

PRAHA – Madonna si evidentně libuje v rychlé jízdě. Když jela za policejního doprovodu ve středu odpoledne na svůj první pražský koncert do Sazka Areny, nasekal její řidič tolik přestupků včetně rychlé jízdy, že by za ně dostal 25 bodů!

A když se z koncertu vracela do hotelu Four Seasons, oblečená pouze do županu, tak projížděla Těšnovským tunelem bezmála sto šedesátkou! Když pak zpomalila na sto čtyřicet, tak mezi Těšnovem a nemocnicí Na Františku musela několikrát dramaticky přibržďovat, když chtěla předjet pomalejší auta. A často chtěl její řidič namířit do protisměru, neboť oba jízdní pruhy byly pro hvězdu moc pomalé. Auta však jezdila i tam, a tak kdyby měla Madonna jen o něco méně zručného řidiče, mohla právě do některého z nich čelně narazit. Následky takového nárazu ve stokilometrové a vyšší rychlosti mohly být zpěvačce osudné!

Madonna - Dobyla Česko!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.